Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ούτε φωνή, ούτε ακρόαση από την ΕΟΚ για τους Έλληνες διαιτητές που η Πρίστινα κατήγγειλε για απόπειρα δωροδοκίας

Από τις 22 Απριλίου που έγινε γνωστή η καταγγελία της Πρίστινα για απόπειρα χρηματισμού Ελλήνων διαιτητών στα πλέι οφ της λίγκας του Κοσόβου, η ΕΟΚ είχε τονίσει προς πάσα κατεύθυνση ότι θα ρίξει… φως στην υπόθεση και θα ασχοληθεί εκτενώς!

Περίπου τρεις μήνες μετά δεν έχει βγει ούτε… κιχ από την Ομοσπονδία για το θέμα και όλοι φαίνεται πως έχουν ξεχάσει την εν λόγω καταγγελία και μόνο έρευνα δεν έχουν κάνει!

Υπενθυμίζεται πως η διοίκηση της Πρίστινα έκανε την αποκάλυψη μέσω του λογαριασμού της στο Facebook και ζήτησε τόσο την παρέμβαση της FIBA, όσο και της ΕΟΚ…

Οι παράγοντες της Πρίστινα με μία μακροσκελή ανάρτηση τόνισαν πως έχουν στα χέρια τους στοιχεία για προσπάθεια χρηματισμού των ρέφερι Δημήτρη Ζαχαρή και Τάσου Κάρδαρη, οι οποίοι επρόκειτο να διευθύνουν τον τρίτο ημιτελικό με την Τρέπτσα. Μάλιστα, επισήμαναν ότι έχουν προσκομίσει αυτά τα στοιχεία στην αστυνομία και θεωρούν ότι δικαιώνονται, έστω ηθικά για αρχή, από το γεγονός ότι οι δύο διαιτητές αποφάσισαν να μην διαιτητεύσουν την αναμέτρηση.

Οι δύο διαιτητές ζήτησαν από την Ελληνική Ομοσπονδία να εξαιρεθούν από τους αγώνες των εσωτερικών πλέι οφ μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση και όσο υπάρχει αυτό το σκοτάδι αισθάνονται εκτεθειμένοι…

Αντί να υπάρξει, όμως, έστω και… μισή ανακοίνωση από την ΕΟΚ για τη διερεύνηση του θέματος, η Ομοσπονδία μπάσκετ τηρεί σιγή… ιχθύος!

Κανονικό «θάψιμο» του θέματος που μόνο παίξε γέλασε δεν είναι, διότι αφορά το σύνολο του ελληνικού μπάσκετ και την εικόνα του στο εξωτερικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ