Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ: Βρήκε τον διάδοχο του Μπαράλες ο Αστέρας

Ο Χερόνιμο Μπαράλες αποτελεί παρελθόν από τον Αστέρα Τρίπολης και οι Αρκάδες ψάχνουν τον βασικό επιθετικό τους, έχοντας ήδη αποκτήσει και τον Βασίλη Μάντζη από τον Ιωνικό.

Ο στόχος των κυανοκίτρινων είναι ο Χουάν Μπαουτίστα Μιριτέλο που έμεινε ελεύθερος από τη Ντεφένσα Χουστίθια και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Οι διαπραγματεύσεις των Αρκάδων με τον Αργεντινό στράικερ βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και ο Αστέρας αναμένει την οριστική απάντηση του παίκτη, η οποία συγκεντρώνει πάρα πολλές πιθανότητες για να είναι θετική.

Στα πλεονεκτήματα για την ομάδα της Τρίπολης είναι το γεγονός ότι έχει αρκετούς Ισπανόφωνους ποδοσφαιριστές και αναμένεται να τον βοηθήσουν σημαντικά στην προσαρμογή του.

Για τον 24χρονο επιθετικό, πάντως, έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον κι άλλες ομάδες από την πρώτη κατηγορία της Αργεντινής (Ινστιτούτο, Ουνιόν Σάντα Φε και Ιντεπεντιέντε).

Ο Μιριτέλο ανήκε στη Ντεφένσα από το 2019, ενώ είχε δοθεί δανεικός αρχικά στη Φλάνδρια και στη συνέχεια σε Ταγέρες και Σαν Μαρτίν με τις οποίες είχε εξαιρετικές σεζόν, μετρώντας 10 και 12 γκολ σε 24 και 25 συμμετοχές αντίστοιχα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ