Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ: Έκπληξη με Έλληνα φόργουορντ ο Ολυμπιακός; Αποκάλυψη από Ιταλία!

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος (26 χρονών, 2.04 μέτρα) είναι μία περίπτωση που παρακολουθεί ο Ολυμπιακός σύμφωνα με δημοσίευμα της «Il Resto di Carlino»!

Το ιταλικό ΜΜΕ αναφέρει ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν στο «κάδρο» τους τον Έλληνα φόργουορντ, ο οποίος την περασμένη σεζόν φόρεσε τη φανέλα της Πέζαρο, έχοντας 9.4 πόντους, 4.7 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ μέσο όρο με 48.9% στα τρίποντα σε 23 λεπτά συμμετοχής, αγωνιζόμενος και στις δύο θέσεις των φόργουορντ.

Στον Ολυμπιακό βέβαια αυτή τη στιγμή όλα τα βλέμματα είναι πάνω στον Κώστα Σλούκα, ο οποίος θα συναντηθεί σήμερα με τους αδελφούς Αγγελόπουλους. Αν ο διεθνής γκαρντ αποχωρήσει από τους ερυθρόλευκους, τότε γίνεται σαφές ότι – λόγω και της απώλειας του Σάσα Βεζένκοφ για τους Κινγκς – ο Ολυμπιακός θα πρέπει να κοιτάξει κάθε περίπτωση Έλληνα παίκτη για να γεμίσει το ρόστερ του.

Μία από αυτές τις περιπτώσεις σαφώς και μπορεί να είναι αυτή του Χαραλαμπόπουλου, ο οποίος τη διετία 2019-2021 φόρεσε τη φανέλα της ομάδας και έχει στοιχεία (μέγεθος, ικανότητα να αγωνιστεί στις δύο θέσεις των φόργουορντ, καλό περιφερειακό σουτ) που πάντα ενδιαφέρουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ