Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ραγδαίες εξελίξεις και «αγκαλιά» με Πινέδα η ΑΕΚ!

Τα νέα από το… μέτωπο Πινέδα είναι καλά.

Οι διαπραγματεύσεις της ΑΕΚ με τη Θέλτα συνεχίζονταν ως τα μεσάνυχτα της Παρασκευής και η πρόοδος που σημειώθηκε ήταν μεγάλη. Οι δύο πλευρές βρήκαν σημείο επαφής και προχώρησαν τις συζητήσεις τους για τις λεπτομέρειες της συμφωνίας που θα επαναφέρει τον Ορμπελίν Πινέδα στην ΑΕΚ, αυτή τη φορά με κανονική μεταγραφή!

Η σημαντική πρόοδος ήταν αποτέλεσμα της πίεσης που άσκησε η ΑΕΚ, της επιθυμίας της Ένωσης και του παίκτη να συνεχίσουν τη συνεργασία τους, και της εντολής Μελισσανίδη να γίνει ό,τι είναι δυνατό για να κλείσει το deal.

H AEK έδειξε υπομονή, δούλεψε με μεθοδικότητα και έκανε υπερβάσεις για να μπορεί αυτή τη στιγμή να είναι πράγματι πολύ αισιόδοξη για οριστική συμφωνία. Αν όλα πάνε καλά, φαίνεται πως η ιστορική μεταγραφή Πινέδα θα ολοκληρωθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο. Ακόμη και σήμερα!

Στο Μεξικό ήδη γράφουν από τα ξημερώματα του Σαββάτου για συμφωνία ΑΕΚ-Θέλτα και τον Ορμπελίν Πινέδα να γίνεται παίκτης της Ένωσης. «Η ΑΕΚ αγοράζει τον Πινέδα. Η ΑΕΚ του Αλμέιδα θα κρατήσει τον Μεξικανό, καθώς απέκτησε τα δικαιώματά του από τη Θέλτα», αναφέρουν μεξικάνικα Μέσα, ενώ τονίζουν πως ο Πινέδα θα υπογράψει συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας με την Ένωση.

Ένας δημοσιογράφος (Χοσέ Χουάν Βάσκες) υποστηρίζει πως η μεταγραφή θα φτάσει τα 5 εκατ. ευρώ, ενώ και οι δικές του πληροφορίες κάνουν λόγο για συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας μεταξύ του παίκτη και των κιτρινόμαυρων.

Όπως είπαμε, βρισκόμαστε πολύ κοντά στην ολοκλήρωση αυτής της σπουδαίας μεταγραφής για την ΑΕΚ. Απομένουν λεπτομέρειες, οι οποίες ίσως και μέσα στο Σαββατοκύριακο θα έχουν ολοκληρωθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ