Μετάβαση στο περιεχόμενο

Χαμός και στη Θήβα με τα τρόπαια της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

Το τρόπαιο του πρωταθλήματος στο ποδόσφαιρο, καθώς και αυτά του πρωταθλήματος χάντμπολ και του Κυπέλλου Βόλεϊ γυναικών έγιναν αντικείμενο αποθέωσης χθες στη Θήβα από εκατοντάδες οπαδούς της ΑΕΚ.

Η Ένωση Μικρασιατών Θήβας, με πρωτοβουλία του προέδρου της Αποστόλη Δαγδελένη, φιλοξένησε τα τρία κύπελλα και έδωσε το έναυσμα σε εκατοντάδες ΑΕΚτζήδες της Βοιωτίας να στήσουν ένα ακόμα πάρτι στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Παρόντες ήταν ο Μιχάλης Κασάπης και ο Διονύσης Χιώτης, οι οποίοι ανέλαβαν να μεταφέρουν το τρόπαιο της ποδοσφαιρικής ομάδας στο βάθρο. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, αποδεχόμενοι την πρόσκληση της Ένωσης Μικρασιατών Θήβας, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Χαμός και στη Θήβα με τα τρόπαια της ΑΕΚ - Παρόντες οι Κασάπης και Χιώτης (ΦΩΤΟ)Χαμός και στη Θήβα με τα τρόπαια της ΑΕΚ - Παρόντες οι Κασάπης και Χιώτης (ΦΩΤΟ)Χαμός και στη Θήβα με τα τρόπαια της ΑΕΚ - Παρόντες οι Κασάπης και Χιώτης (ΦΩΤΟ)

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ