Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πάει για νέο deal ο Αλαφούζος με Καρυπίδη μετά τον Μαντσίνι

Ουσιαστικό ενδιαφέρον για την απόκτηση του Φαμπιάνο Λέισμαν επιδεικνύει ο Παναθηναϊκός! Το «τριφύλλι» καταθέτει πρόταση στον Άρη για τον Βραζιλιάνο στόπερ.

Μετά τον Φιλίπ Μλαντένοβιτς, ο Παναθηναϊκός προχωράει και στην μεταγραφή του στόπερ με την περίπτωση του Φαμπιάνο να είναι ψηλά στη λίστα της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η πλευρά του Αλαφούζου επικοινώνησε με τον Θόδωρο Καρυπίδη και συζήτησαν τα δεδομένα της περίπτωσης του Φαμπιάνο. 

Ο 31χρονος Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2024 με την ομάδα της Θεσσαλονίκης και μένει να φανεί τι θα αποφασίσουν οι άνθρωποι των «κιτρινόμαυρων».  Ο Φαμπιάνο είχε μία «γεμάτη» σεζόν με τον Άρη μετρώντας 40 παιχνίδια και τρία γκολ.

Είναι γνωστό ότι ο Φαμπιάνο επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και θα βρεθεί κανονικά στο πλάνο της προετοιμασίας, αλλά η παραμονή του στο ρόστερ της επόμενης σεζόν δεν είναι τόσο δεδομένη καθώς υπάρχουν τάσεις φυγής. Εφόσον προκύψει πρόταση, που θα ικανοποιεί τον Αρη και τον ποδοσφαιριστή, τότε είναι πιθανό ο Βραζιλιάνος να μην εξαντλήσει το συμβόλαιό του στους Κιτρινόμαυρους οι οποίοι ούτως ή άλλως κινούνται για την προσθήκη δύο κεντρικών αμυντικών. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ