Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Τέλος» ο Πάλμα για την Ρέιντζερς

Ο Λούις Πάλμα μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στην Θεσσαλονίκη στις αρχές της επόμενης εβδομάδας και την ενσωμάτωση στην καλοκαιρινή προετοιμασία του Άρη εν όψει της νέας σεζόν.

Μπορεί πολλά να κυκλοφορούν και να γράφονται σχετικά με το μέλλον του 23χρονου μεσοεπιθετικού με επίκεντρο το ενδιαφέρον συλλόγων (εντός κι εκτός Ελλάδας), ωστόσο μην ξεχνάμε πως υπάρχει στη… μέση κι ένα συμβόλαιο που «τρέχει» με τους «κίτρινους» μέχρι το 2026.

Φυσικά στον Άρη ήταν και παραμένουν ανοιχτοί σε προτάσεις για την πώληση του Πάλμα και θα εξετάσουν σοβαρά όσες εξ αυτών πλησιάζουν τα «θέλω» τους που κινούνται στις…παρυφές των πέντε εκατομμυρίων ευρώ.

Σημειωτέων πως μια σημαντική παράμετρος στην υπόθεση Πάλμα έχει να κάνει με τα…σπασμένα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή, δεδομένου πως ένα μέρος εξ αυτών ανήκει στην πρώην ομάδα του (CDS Vida) στην Ονδούρα κι ένα άλλο μέρος στο μανατζερικό γραφείο με το οποίο συνεργάζεται.

Γι΄αυτό άλλωστε και στον Άρη βάζουν υψηλή τιμή πώλησης, σε συνδυασμό φυσικά με το…σουξέ του φετινού MVP στις αγορές που εκτόξευσε την χρηματιστηριακή αξία του.

Στην προκειμένη περίπτωση και σε ό,τι έχει με την Ρέιντζερς, από το αρέσει ο Πάλμα στην ομάδα της Γλασκώβης μέχρι ωσότου πέσει στο τραπέζι επίσημη πρόταση που θα ικανοποιήσει τον Άρη, υπάρχει τεράστια απόσταση που δεν δείχνει ικανή να καλυφθεί. Πολλά τα λεφτά!

Και κάπου εδώ, όσο κι αν τα σκωτσέζικα media συντηρούν το όνομα του Πάλμα στο μεταγραφικό ρεπορτάζ των «Τζερς», η υπόθεση Πάλμα σύμφωνα με πληροφορίες κλείνει για την Ρέιντζερς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ