Μετάβαση στο περιεχόμενο

Η αντίδραση της Γιουβέντους για τη νέα της τιμωρία

Tο εφετείο της ιταλικής ομοσπονδίας αποφάσισε να τιμωρήσει τη Γιουβέντους με αφαίρεση δέκα βαθμών για το σκάνδαλο «plusvalenze».

Η «Μεγάλη Κυρία» εξέδωσε μετά από αυτό ανακοίνωση, λέγοντας πως νιώθουν πικρία και σκέφτονται να κάνουν έφεση. 

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ομάδα της Γιουβέντους λαμβάνει υπ’ όψιν την απόφαση του Εφετείου της ιταλικής ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και διατηρεί το δικαίωμα να διαβάσει τους λόγους (για την απόφαση) και να εξετάσει την πιθανή έφεσή της στο αρμόδιο Όργανο της Ιταλικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Αυτό που διαπιστώθηκε μετά την πέμπτη δικαστική απόφαση για το συγκεκριμένο θέμα, σε μία υπόθεση που ξεκίνησε και κρατάει παραπάνω από έναν χρόνο, προκαλεί μεγάλη πικρία στον σύλλογο και στα εκατομμύρια των οπαδών του, οι οποίοι, ελλείψει ξεκάθαρων κανονισμών, βρίσκονται στη θέση του να είναι τιμωρημένοι με κυρώσεις που φαίνεται να λαμβάνουν υπ’όψιν την αρχή της αναλογικότητας.

Αν και δεν αγνοείται το ότι πρόκειται για ένα επείγον θέμα και ότι η Γιουβέντους δεν απέφυγε ποτέ τίποτα σε σχέση με τα της διαδικασίας, πρόκειται για γεγονότα που πρέπει ακόμη να αξιολογηθούν από έναν δικαστή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ