Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αλαφούζος: «Βαθιά άρρωστη η ΕΠΟ, έχει υπονομευθεί το ελληνικό πρωτάθλημα»

Ο Γιάννης Αλαφούζος εκτόξευσε πυρά και κατά της ΕΠΟ για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τι είπε για διαιτητές, Μπένετ, Μπαλτάκο…

Αναλυτικά η τοποθέτηση του ισχυρού άνδρα του Παναθηναϊκού στον ΣΠΟΡ FM 94,6:

«Έχει υπονομευθεί το ελληνικό πρωτάθλημα. Βαθιά. Υπάρχουν εξαιρετικοί Έλληνες διαιτητές, αλλά όταν έχουν από πάνω τους ανθρώπους… Ξέρετε, οι διαιτητές ζουν για τα παιχνίδια της Κυριακής. Όταν του λες ότι αν δεν σφυρίξεις με αυτόν τον τρόπο, δεν θα παίξεις τα επόμενα παιχνίδια ή δεν θα γίνεις διεθνής, αλλά η εξάρτηση γίνεται από ένα κέντρο που ελέγχει τους διαιτητές, είναι συνθηκολογημένο. 

Αν συγκρίνουμε τις φετινές διαιτητές από προηγούμενα χρόνια, πρέπει να συμφωνήσουμε ότι ήταν καλύτερες. Υπήρξαν όμως πιθανές αλλοιώσεις παιχνιδιών με έντεχνο τρόπο. Και ο Κλάτενμπεργκ, αλλά και ο Μπένετ φέτος, ήταν μία μεγάλη απογοήτευση. Όπως και ο κ. Μπαλτάκος. Τον έχω ακούσει πολλές φορές. Ήταν εντυπωσιακή η τοποθέτησή του όταν τον πήρα τηλέφωνο να παραπονεθώ για το θέμα των μεθυσμένων διαιτητών. Δεν ήξερε τίποτα έλεγε. 

Έχει πεθάνει η κουβέντα για την επαγγελματική διαιτησία. Ελπίζω να αναστηθεί. Η ΕΠΟ δεν έχει εφαρμόσει αυτό που λέει η Ολιστική Μελέτη. Η ΕΠΟ είναι βαθιά άρρωστη. Έχουμε ένα επαγγελματικό ποδόσφαιρο που οι ομάδες δίνουν τα πάντα για να υπάρχουν. Για οποιαδήποτε η ομάδα η επιβίωσή της είναι πάρα πολύ δύσκολη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ