Μετάβαση στο περιεχόμενο

Super League 2: Τελειώνει με την άνοδο ο Πανσερραϊκός

Η δράση στη Super League 2 συνεχίζεται με πέντε παιχνίδια για την 25η «στροφή».

Ο πρωτοπόρος του Α’ Ομίλου Πανσερραϊκός φιλοξενείται στην Καρδίτσα από την τοπική Αναγέννηση που αναζητά μία νίκη γοήτρου. Με τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία στα πέντε τελευταία ματς, ο Πανσερραϊκός δείχνει αποφασισμένος να «καθαρίσει» και μαθηματικά την άνοδο.

Ο Θεσπρωτός είναι στο -7 από την παραμονή και φιλοξενείται στην Ευκαρπία από τον ΠΑΟΚ Β’ που συμπλήρωσε έξι παιχνίδια αήττητος (3-3-0). Στο Πολύκαστρο, τέλος, ο Απόλλων Πόντου φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό Β’, με τους «ροσονέρι» να είναι αυτοί που «καίγονται» για βαθμούς, αλλά να έχουν μείνει έξι ματς χωρίς «τρίποντο» (0-3-3), τη στιγμή που το τριφύλλι δε… χαρίστηκε ούτε σε Βέροια (1-1), ούτε σε Μακεδονικό (1-1), μα ούτε και σε ΑΕΛ (2-1).  

Στον Β’ Όμιλο, η Καλλιθέα υποδέχεται την Επισκοπή, ψάχνοντας την επιστροφή στις νίκες, ενώ οι Κρητικοί δεν έχουν ελπίδες παραμονής. Αδιάφορο βαθμολογικά είναι το ματς του ΠΑΟ Ρουφ με την Καλαμάτα, καθώς η αθηναϊκή ομάδα υποβιβάζεται και η «μαύρη θύελλα» απλά προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

15:45 Καρδίτσας, Αναγέννηση Καρδίτσας – Πανσερραϊκός (ΕΡΤ3)
16:00 Μακεδονικού, ΠΑΟΚ Β’ – Θεσπρωτός
16:00 Πολυκάστρου, Απόλλων Πόντου – Παναθηναϊκός Β’ 

Κυριακή 14/05
16:00 Φιλιππούπολης, Ηρακλής Λάρισας – Αλμωπός Αριδαίας 
16:00 Αλκαζάρ, ΑΕΛ – Μακεδονικός 

Δευτέρα 15/05
16:00 Ρόδου, Διαγόρας – Ηρακλής 
Ρεπό: Βέροια

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

Αιγάλεω – Απόλλων Σμύρνης 0-0

16:00 Γρ. Λαμπράκης, Καλλιθέα – Επισκοπή
16:00 Σ. Γιαλαμπίδης, ΠΑΟ Ρουφ – Καλαμάτα

Κυριακή 14/05
15:45 Π. Σαλπέας, Προοδευτική – Χανιά (ΕΡΤ3)

Δευτέρα 15/05
15:00 Βουζουνεράκειο, ΟΦ Ιεράπετρας – Παναχαϊκή
15:15 Ι. Ζηρίνης, Κηφισιά – Ολυμπιακός Β’
Ρεπό: Ηλιούπολη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ