Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ντέμης για το ντέρμπι της Λεωφόρου: «Εάν νικήσει η ΑΕΚ σχεδόν το πήρε το πρωτάθλημα»

Ο Ντέμης Νικολαϊδης έκανε σε ραδιοφωνικό σταθμότο σχόλιό του για το επικείμενο πολύ μεγάλο ντέρμπι της ΑΕΚ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Ο Νικολαϊδης αναφερόμενος στο ματς αυτό εκτίμησε πως «εάν νικήσει η ΑΕΚ, σχεδόν το πήρε και βάσει προγράμματος γιατί έχει καλύτερο πρόγραμμα. Αν νικήσει η ΑΕΚ το πήρε κατά 90%, αν ο Παναθηναϊκός… 80%. Και οι δύο φτάνουν στο ματς που κρίνει τα πάντα σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Η ΑΕΚ νικάει τα ματς με λιγότερο άγχος από τον Παναθηναϊκό. Είναι πολύ πετυχημένες και οι δύο ομάδες φέτος ανεξάρτητα από το ποιος θα το πάρει.

Είδαμε ίδια ΑΕΚ με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ σε σχηματισμό και σε ένταση. Με ένα καθαρό αμυντικό χαφ και τον Πινέδα δίπλα του σε ρόλο οκταριού. Θα πρέπει να κάνει το ίδιο και με τον Παναθηναϊκό. Η ΑΕΚ πρέπει να παίξει το παιχνίδι της. Πιστεύω ότι δεν μπορεί να πάει και να κουμπώσει πουθενά, το παιχνίδι της και όπου της βγει.

Ο Παναθηναϊκός απέναντι στην ΑΕΚ πιέζει πάντα τα χαφ της. Πιστεύω θα πάει όπως και με τον Ολυμπιακό. Η ισοπαλία λειτουργεί υπέρ του Παναθηναϊκού, αλλά για αυτό και θέλει τη νίκη γιατί μετά θα έχει το δικαίωμα για μία ήττα ή μια ισοπαλία στα τρία επόμενα ματς. Αν κάνουν ίδια αποτελέσματα, τότε υπερτερεί ο Παναθηναϊκός στην ισοβαθμία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ