Μετάβαση στο περιεχόμενο

Εντός έδρας ήττα για την εθνική χάντμπολ και τώρα «τελικός» με Ολλανδία

Η εθνική χάντμπολ ηττήθηκε με 31-26 από την ανώτερη Κροατία εντός έδρας, αλλά κρατά την τύχη στα χέρια της, όσον αφορά στην πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2024. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κατάφερε να είναι ανταγωνιστικό για ένα ημίχρονο, αλλά στη συνέχεια «λύγισε» από τους καλύτερους αντιπάλους του.

Το σκορ στο ημίχρονο ήταν ισόπαλο (11-11), αλλά στη συνέχεια οι Κροάτες εκμεταλλεύτηκαν τις περισσότερες λύσεις που είχαν, πήραν το «διπλό» στη Χαλκίδα κι εξασφάλισαν το εισιτήριο για το Euro 2024.

H ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα θα παίξει τα… ρέστα της στον κυριακάτικο «τελικό» με την Ολλανδία στην πόλη Αλμέρε για μια θέση στην πρώτη δυάδα του γκρουπ, η οποία χαρίζει το απευθείας «εισιτήριο» για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού.

Υπενθυμίζεται ότι οι πρώτες δύο ομάδες από κάθε όμιλο προκρίνονται στην τελική φάση της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί το διάστημα 10-28 Ιανουαρίου 2024, ενώ το «παρών» στα γήπεδα της Γερμανίας θα δώσουν και οι τέσσερις καλύτεροι τρίτοι των οκτώ ομίλων.

ΕΛΛΑΔΑ (Γιώργος Ζαραβίνας): Λιάπης 5, Μυλωνάς 4, Μάλλιος, Πασσιάς, Τόσκας 3, Μπουκοβίνας, Παπαβασίλης, Τζηράς 5, Κανδύλας, Παπαδιονυσίου 1, Κρητικός, Τσαναξίδης, Αραμπατζής 2, Παπαντωνόπουλος, Σάββας 6, Κεδέρης.

ΚΡΟΑΤΙΑ (Γκόραν Πέρκοβατς): Κουζμάνοβιτς, Ντούβνιακ 2, Σόσταριτς 5, Στέπαντσιτς 2, Σάρατς 5, Μάρας 3, Νατσίνοβιτς 2, Τσίντριτς 9, Μπρόζοβιτς, Ιβάνκοβιτς, Μάντιτς, Λούτσιν, Σίπιτς 3, Σέγκο, Γκλάβας, Γέλινιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ