Μετάβαση στο περιεχόμενο

Προκαταρκτική συμφωνία με Μπλακ στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός βάζει μπροστά και άλλες ανανεώσεις, έπειτα από αυτές των Βεζένκοφ, ΜακΚίσικ και Ουόκαπ.

Οι επόμενοι που βρίσκονται στη «σειρά» ανανεώσεων, είναι οι Λαρεντζάκης και Μπλακ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η υπόθεση του Αμερικανού, ίσως να ολοκληρωθεί και πρώτη.

Αξιόπιστες πηγές αναφέρουν ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν έρθει ήδη σε συμφωνία με τον Αμερικανό για τη νέα σεζόν, και απομένει μονάχα το τυπικό σκέλος με τις υπογραφές και την ανακοίνωση.

Ο Ταρίκ Μπλακ ήταν μια ακόμη απόλυτα επιτυχημένη κίνηση του coach Μπαρτζώκα, καθώς αποκτήθηκε με το σκεπτικό να καλύψει την θέση του τρίτου σέντερ με ένα μικρό συμβόλαιο (είχε συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβρη και option από την πλευρά του Ολυμπιακού).

Παρόλα αυτά, ο χαρακτήρας του και φυσικά η ποιότητα του, τον μετουσίωσαν ως ένα από τα βασικά «γρανάζια» στη «μηχανή» του Ολυμπιακού. Έτσι, έρχεται και η ανταμοιβή με ένα νέο συμβόλαιο υπό καλύτερες οικονομικές προϋποθέσεις.

Όσον αφορά τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, δεν γνωρίζουμε αν έχει γίνει κάποια πρώτη ανεπίσημη κουβέντα, ωστόσο είναι δεδομένο πως υπάρχει η κοινή θέληση για την μακροχρόνια συνεργασία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ