Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ιμόμπιλε για το τροχαίο: «Σκεφτόμουν μόνο πώς θα προστατεύσω τις κόρες μου»

Ο Τσίρο Ιμόμπιλε, ενεπλάκη χθες σε τροχαίο ατύχημα στη Ρώμη, καθώς το αυτοκίνητο στο οποίο βρισκόταν μαζί με τις δύο του κόρες συγκρούστηκε με τραμ. Ο ποδοσφαιριστής, που υπέστη κάταγμα στα πλευρά και κάκωση στη σπονδυλική στήλη, αναμένεται να μείνει εκτός για τουλάχιστον 15 ημέρες.

Στις πρώτες δηλώσεις που έκανε υποστήριξε ότι έζησε έναν «εφιάλτη», ενώ τόνισε πως το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να προστατέψει τις δύο κόρες του.

«Μία απίστευτη σύγκρουση, εκείνα τα δευτερόλεπτα σκεφτόμουν μόνο να προστατεύσω τα κορίτσια μου. Ήταν ένα εφιάλτης, φοβόμουν για εκείνες.

Ευτυχώς και εμείς κι ο οδηγός του τραμ είμαστε εδώ, για να το συζητήσουμε. Αν ήμασταν με το μικρό αυτοκίνητο δεν ξέρω τι θα μπορούσε να είχε συμβεί, περάσαμε πολύ άσχημα», ήταν τα πρώτα λόγια του αρχηγού των «λατσιάλι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ