Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΚΟΠ: «Απαντήσαμε θετικά στην ΕΠΟ για τον τελικό Κυπέλλου, αλλά…»

Η Κυπριακή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εξέδωσε ανακοίνωσε για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Συγκεκριμένα, ενημέρωσε πως απάντησε καταρχήν θετικά στο αίτημα της ΕΠΟ. Ωστόσο, ξεκαθάρισε πως η κυπριακή Αστυνομία θα πρέπει να δώσει την συγκατάθεσή της, ώστε να διεξαχθεί ο τελικός στη Μεγαλόνησο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΟΠ:

“Η ΚΟΠ παρέλαβε σήμερα επιστολή από την ΕΠΟ με την οποία υποβάλει αίτημα για διεξαγωγή στην Κύπρο του τελικού Κυπέλλου της Ελλάδος.

Η ΚΟΠ απάντησε καταρχήν θετικά στο αίτημα, σημειώνοντας ότι για να υπάρξει τελική απόφαση για διεξαγωγή του αγώνα, θα πρέπει να δώσει τη συγκατάθεσή της η Κυπριακή Αστυνομία, η οποία και θα φέρει την ευθύνη της αστυνόμευσης.

Προς αυτή την κατεύθυνση, η Κυπριακή Ομοσπονδία κάλεσε όπως εκπρόσωπος της ΕΠΟ παραστεί στις συσκέψεις που θα πραγματοποιηθούν για συζήτηση των μέτρων και προϋποθέσεων που θα θέσει η Αστυνομία για τελική έγκριση της διεξαγωγής του αγώνα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ