Μετάβαση στο περιεχόμενο

Handball Premier: Νικηφόρο φινάλε για τον ΠΑΟΚ στην κανονική περίοδο

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να νικήσει με 39-26 τα Βριλήσσια στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Handball Premier και πάει με μεγάλη ψυχολογία στα ημιτελικά των πλέι οφ απέναντι στον Ολυμπιακό.

Σε μια αναμέτρηση που δεν είχε και βαθμολογικό ενδιαφέρον ο ΠΑΟΚ είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει αρκετούς συνδυασμούς ενόψει των πλέι οφ που ακολουθούν. Ο αγώνας ήταν αρκετά ανοιχτός με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χέρι χέρι μέχρι το 11 – 11.  Στην συνέχεια, ο Ελευθεριάδης με τρία προσωπικά τέρματα κατάφερε να δώσει προβάδισμα στον ΠΑΟΚ με 14 – 13. Μετά, ο Νικολαΐδης πήρε την σκυτάλη πετυχαίνοντας δύο γκολ για να δώσει στην ομάδα του ένα μικρό προβάδισμα με 16 – 13. Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι κατάφεραν να επεκτείνουν την διαφορά τους σε 19-15. 
 
Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πατήσει γκάζι έχοντας ευχέρεια στο σκοράρισμα. Κατάφερε με ένα σερί 6-0 και με τέρματα των Ελευθεριάδη (3), Νικολαΐδη (2) και Παπάζογλου (1) να πάρει προβάδισμα δέκα τερμάτων κάνοντας το σκορ 25-15. Στον ίδιο ρυθμό συνέχισε μετά ο »Δικέφαλος» με φτάνει την διαφορά στα 12 γκολ με τον Τζωρτζίνη να κάνει το 31-20 και τον Λαδάκη αμέσως μετά το 32-20. Τελικά, η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με τον πίνακα του σκορ να γράφει 39-26. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ