Μετάβαση στο περιεχόμενο

Survivor All Star spoiler: Η παίκτρια που αποχωρεί αύριο – Ποιοι κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας

Άλλο ένα πολύ δυνατό επεισόδιο παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τρίτης (22/3) στο Survivor All Star και πλέον οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι πέντε.

Ειδικότερα, υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα είναι ο Τάκης Καραγκούνιας, η Νικολέτα Μαυρίδη, ο Σπύρος Μαρτίκας, η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Γιώργος Κόρομι.

Απόψε το βράδυ (22/3, 21:00) οι δύο ομάδες θα μπουν στον στίβο μάχης και θα παλέψουν για την επικοινωνία με τα οικεία τους πρόσωπα.

Αυτοί που θα καταφέρουν να βγουν νικητές και να απολαύσουν το συγκεκριμένο πολύτιμο έπαθλο είναι, σύμφωνα με τα spoilers που σας μεταφέρουμε όπως πάντα με κάθε επιφύλαξη, οι Κόκκινοι.

Όσον αφορά την αποχώρηση, είναι γυναικεία υπόθεση, αφού αύριο (23/3) θα την… κάνει η Νικόλ από το ριάλιτι επιβίωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ