Μετάβαση στο περιεχόμενο

EuroLeague: Υποδέχεται την Αρμάνι η Φενέρ

H Φενέρμπαχτσε φιλοξενεί απόψε (19:15) την Αρμάνι Μιλάνο στην «Ulker Sports Arena», σε εξ αναβολής παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Η Φενέρ είναι στην 5η θέση με ρεκόρ 17-11 και διεκδικεί το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs, ενώ η Αρμάνι είναι 13η με 12-16 και έχει μόνο μαθηματικές πιθανότητες να βρεθεί στην οκτάδα.

Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη θα παραταχθεί χωρίς τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, αφού αποκτήθηκε στο φινάλε των μεταγραφών και όταν είχε προγραμματιστεί αρχικά η αναμέτρηση για την 24η αγωνιστική, δεν ήταν στο ρόστερ της Φενέρμπαχτσε.

Απόντες για την τουρκική ομάδα θα είναι και οι τραυματίες Νταϊσόν Πιέρ, Μετετσάν Μπιρσέν.

Από την άλλη πλευρά, ο Έτορε Μεσίνα δεν υπολογίζει στον Κέβιν Πάνγκος, ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Σαβόν Σιλντς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ