Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ – «Έφυγε σε μία μέρα»: Το δράμα της Ευδοκίας Ρουμελιώτη με το παιδί που ήταν μαζί της 3,5 χρόνια

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη αναμένεται να παρακολουθήσουμε το Σάββατο (25/2) στην εκπομπή «Μαμάδες», όπου θα βρεθεί καλεσμένη η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

Το πρωί της Παρασκευής (24/2) η εκπομπή «Mega Καλημέρα» εξασφάλισε ένα μικρό απόσπασμα από τη συνέντευξη.

Όπως θα δεις, η ηθοποιός μιλάει στη Τζένη Θεωνά για τη δύσκολη πορεία με την υιοθεσία που είχε ξεκινήσει, η οποία δεν κατάφερε να ολοκληρωθεί.

«Έκανα αφήγηση παραμυθιών και θεατρικό παιχνίδι σε νοσοκομεία με παιδιά εγκαταλελειμμένα ή που έχουν ειδικές ανάγκες. Αυτή η διαδικασία έφερε στη ζωή μας το παιδάκι αυτό, που τελικά δεν εξελίχθηκε καλά. Τον είχαμε πάρει σπίτι, περάσαμε 3,5 χρόνια μαζί και μας είπαν πως δεν ολοκληρώνεται η υιοθεσία και μέσα σε μία ημέρα το παιδί το πήραν.

Επειδή είναι ένα παιδάκι με πολλά προβλήματα υγείας και με ειδικές ανάγκες, το πήραν. Δεν το έχουμε ξεπεράσει ακόμα όλο αυτό», εξομολογείται η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ