Μετάβαση στο περιεχόμενο

Έως την Παρασκευή η απόφαση για το Ατρόμητος-ΑΕΚ, μέχρι την Τρίτη το υπόμνημα της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Ο αγώνας μεταξύ του Ατρομήτου και της ΑΕΚ στο Περιστέρι δεν άρχισε ποτέ λόγω του ζητήματος που προέκυψε στο γήπεδο με το σωστό ύψος των δοκαριών και η τύχη της συγκεκριμένης αναμέτρησης βρίσκεται ακόμα στον αέρα.

Αργά το απόγευμα ολοκληρώθηκε η διαδικασία στην Εφέσεων της ΕΠΟ, με την απόφαση να αναμένεται έως την Παρασκευή (03/03), ενώ η ΠΑΕ Ολυμπιακός πρέπει να καταθέσει το υπόμνημά της έως την Τρίτη (28/02).

Στις 14 Φεβρουαρίου το μονομελές πειθαρχικό όργανο της Super League δικαίωσε τον Ατρόμητο λόγω “έλλειψης υπαιτιότητας” και αποφάσισε να διεξαχθεί κανονικά ο αγώνας σε νέα ημερομηνία, για να καταθέσει η Ένωση έφεση στις 16 Φεβρουαρίου, στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, θεωρώντας αστήρικτο το σκεπτικό απαλλαγής των Περιστεριωτών, και να διεκδικούν τους βαθμούς.

Όλα τα παραπάνω έκαναν την 24η Φεβρουαρίου μία ιδιαίτερα κομβική ημερομηνία καθώς εκδικάστηκε η έφεση στα γραφεία της ΕΠΟ, με την αίθουσα να υποδέχεται νομικούς εκπροσώπους τεσσάρων ομάδων.

Οι Ελευθερία Ρίζου και Αλέξης Αλεξίου εκπροσώπησαν την ΑΕΚ, την πλευρά του Ατρομήτου εκπροσώπησαν οι δικηγόροι κ. Κούγιας και κ.Λίβας, με τον Ολυμπιακό να εκπροσωπείται από τους Βασίλη Δημακόπουλο και Δημήτρη Καρπετόπουλο και τον Παναθηναϊκό από τον Λεωνίδα Μπουτσικάρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ