Μετάβαση στο περιεχόμενο

Με απουσίες στη Λαμία ο ΠΑΟΚ για τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου

Χωρίς τους Κουλιεράκη και Τάισον θα ταξιδέψει στη Λαμία η αποστολή του ΠΑΟΚ για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας (9/2, 18:30). Παραμένουν τα γνωστά προβλήματα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Η σχετική ενημέρωση των ασπρόμαυρων αναφέρει:

“Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στη Λαμία κι είναι έτοιμο να ταξιδέψει και να παλέψει για τη νίκη που θα βάλει τον ΠΑΟΚ σε θέση ισχύος ενόψει του επαναληπτικού της Τούμπας.

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας ήταν αφιερωμένη στις τακτικές λεπτομέρειες του επικείμενου αγώνα, αλλά και στις στατικές φάσεις.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη που έκανε θεραπεία, στον Τάισον που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, αλλά και στους Ομάρ Ελ Καντουρί και Τόμας Μουργκ που δούλεψαν ατομικά, στους Γιάσμιν Κούρτιτς και Λευτέρη Λύρατζη που ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα και στον Αντρέ Βιεϊρίνια που έκανε θεραπεία.

Οι παίκτες που θα ταξιδέψουν στη Λαμία είναι οι: Κοτάρσκι, Ζ. Ζίβκοβιτς, Μπαλωμένος, Σάστρε, Κεντζιόρα, Ίνγκασον, Κάργας, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Ντάντας, Αουγκούστο, Φιλίπε Σοάρες, Κωνσταντέλιας, Μπίσεσβαρ, Αντρέ Ρικάρντο, Νάρεϊ, Α. Ζίβκοβιτς, Ολιβέιρα, Μπράντον Τόμας, Τζίμας”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ