Μετάβαση στο περιεχόμενο

Live: ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός 3-2 (Τελικό)

Τέλος στον αγώνα.

90+3′ Πέμπτη και τελευταία αλλαγή για τον ΠΑΟΚ, ο Νάσμπεργκ αντικαθιστά τον Βιεϊρίνια που δεν μπορεί να συνεχίσει στο παιχνίδι εξαιτίας των ενοχλήσεων.

Τέσσερα τα λεπτά των καθυστερήσεων για το φινάλε του αγώνα.

87′ Κίτρινη κάρτα στον Παναγιώτου, κόκκινη στον συνεργάτη του Βέλιτς για διαμαρτυρία.

87′ Τεράστια ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ να κλειδώσει τη νίκη, ο Κοτάρσκι έκανε βολέ με τον Ολιβέιρα να ξεφεύγει από τον Τζημόπουλο πλασάροντας όμως η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Στογιάνοβιτς!

85′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Λεβαδειακό, βαθιά μπαλιά με στόχο τον Γιερεμέγιεφ, ο Σουηδός φορ πλάσαρε κάτω από τα πόδια του Κάργα με τον Κοτάρσκι να μην αιφνιδιάζεται μπλοκάροντας τη μπάλα.

85′ Προσπάθεια του Ζίβκοβιτς στα δεξιά να βρει τον Ολιβέιρα, δεν κατάφερε να προλάβει ο Πορτογάλος φορ και μπλόκαρε ο Στογιάνοβιτς.

81′ Προσπάθεια του Ολιβέιρα να γυρίσει και να εκτελέσει, έδιωξε η άμυνα του Λεβαδειακού.

80′ Τρεις αλλαγές για τον ΠΑΟΚ, Βιεϊρίνια αντί Σάστρε, Μπίσεσβαρ αντί Κωνσταντέλια και Φιλίπε Σοάρες αντί του Σβαμπ.

78′ Δύο αλλαγές για τον Λεβαδειακός, Συμελίδης αντί Βήχου και Σακό αντί Μεχία.

78′ Απειλητικός ο Λεβαδειακός, ο Μουτίνιο βρήκε ωραία τον Τορό που ξέφυγε από το αμυντικό δίδυμο του ΠΑΟΚ κάνοντας λόμπα με τη μπάλα να φεύγει εκτός εστίας.

76′ Κίτρινη κάρτα για τον Κωνσταντέλια.

74′ Σέντρα του Σβαμπ από τα δεξιά, διώχνει με γροθιές ο Στογιάνοβιτς.

72′ Πρώτη αλλαγή για τον ΠΑΟΚ, ο Ζίβκοβιτς αντικαθιστά τον Νάρεϊ.

70′ Επικίνδυνος ο ΠΑΟΚ στ’ αριστερά με τον Τάισον που μπήκε στην περιοχή των Βοιωτών και γύρισε με τον Στογιάνοβιτς να επεμβαίνει διώχνοντας τον κίνδυνο με το αριστερό του χέρι.

69′ Κίτρινη κάρτα στον Νάρεϊ που σταμάτησε αντικανονικά τον Τορό.

67′ Δεύτερη αλλαγή για τον Λεβαδειακό, ο Γιερεμέγιεφ αντικαθιστά τον Νταμπό.

66′ Γκολ για τον Λεβαδειακό με τον Τσάπρα. Ο αμυντικός των Βοιωτών σούταρε με το αριστερό και η μπάλα κόντραρε στον Κάργα αιφνιδιάζοντας τον Κοτάρσκι βλέποντάς την να καταλήγει στα δίχτυα του για το 3-2.

65′ Εκτέλεση φάουλ του Σάστρε, η μπάλα κοντράρει στο τοίχος των φιλοξενούμενων και η μπάλα απομακρύνθηκε.

61′ Γκολ για τον ΠΑΟΚ με τον Κουλιεράκη. Κόρνερ του Νάρεϊ από τα δεξιά, ο Κάργας έπιασε πρώτη κεφαλιά και ο νεαρός Χανιώτης στόπερ, ρχόμενος ως τρέιλερ, κάρφωσε τη μπάλα στα δίχτυα του Στογιάνοβιτς για το 3-1.

57′ Φάση στα καρέ του Λεβαδειακού, ο Κουλιεράκης έκανε κεφαλιά αλλά ο Στογιάνοβιτς δεν δυσκολεύτηκε να μπλοκάρει τη μπάλα.

56′ Πρώτη αλλαγή για τον Λεβαδειακό, ο Τορό παίρνει τη θέση του Λούα Λούα.

55′ Νέα φάση για τον ΠΑΟΚ, ο Ολιβέιρα έγινε παραλήπτης της μπάλας στ’ αριστερά και σούταρε δυνατό με τη μπάλα να φεύγει άουτ.

53′ Ωραίος συνδυασμός Σβαμπ – Νάρεϊ και γύρισμα του τελευταίου, απομάκρυνε η άμυνα του Λεβαδειακού.

50′ Τρομακτική χαμένη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, ο Σάστρε βρήκε ωραία τον Νάρεϊ που ξεπέρασε υπέροχα τον Παναγιώτου γυρίζοντας στον Κωνσταντέλια που από θέση βολής κατάφερε ν’ αστοχήσει!

49′ Σέντρα του Σάστρε, Στογιάνοβιτς αρχικά και έπειτα ο Λούα Λούα απομάκρυναν τον κίνδυνο.

46′ Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος.

Ημίχρονο στον αγώνα.

45+4′ Γκολ για τον ΠΑΟΚ με τον Ντάντας. Σέντρα του Ράφα Σοάρες, ο Βήχος δεν απομάκρυνε καλά και ο Πορτογάλος χαφ σούταρε κατευθείαν με το αριστερό καρφώνοντας τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Στογιάνοβιτς για το 2-1.

45+2′ Κίτρινη κάρτα στον Βινίσιους.

Τέσσερα λεπτά θα είναι ο επιπρόσθετος χρόνος για το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου.

43′ Σέντρα του Ντάντας, ο Ολιβέιρα δεν κατάφερε να πιάσει κεφαλιά και ο Τάισον αιφνιδιάστηκε, μη μπορώντας να κάνει κοντρόλ με τη μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του Στογιάνοβιτς.

37′ Επιμένει ο ΠΑΟΚ, αλλαγές της μπάλας και ο Τάισον τελικός αποδέκτης στα δεξιά που ωστόσο δεν έκανε καλό γύρισμα με τον Στογιάνοβιτς να μπλοκάρει σταθερά τη μπάλα.

36′ Προσπάθεια του Λεβαδειακού από τα δεξιά με τον Νίκα, έδιωξε η άμυνα του ΠΑΟΚ.

27′ Κίτρινη κάρτα στον Νταμπό που σταμάτησε αντικανονικά τον Σάστρε.

26′ Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, ο Βήχος απομάκρυνε ασταθώς και η μπάλα έφτασε στον Κωνσταντέλια που κοντρόλαρε και σούταρε όμως ο Στογιάνοβιτς δεν δυσκολεύτηκε να μπλοκάρει τη μπάλα.

20′ Σέντρα του Ράφα Σοάρες, ο Ολιβέιρα δεν βρήκε καλά τη μπάλα με το κεφάλι και αυτή έφτασε στον Νάρεϊ δεξιά που σέντραρε όμως ο Στογιάνοβιτς μπλόκαρε σταθερά τη μπάλα.

18′ Δοκάρι για τον Λεβαδειακό, ο Λούα Λούα έκανε γύρισμα από τ’ αριστερά και η μπάλα σταμάτησε στην εξωτερική πλευρά του δεξιού δοκαριού του Κοτάρσκι.

15′ Γκολ για τον Λεβαδειακό με τον Μουτίνιο που ευστόχησε σε πέναλτι.

Ο διαιτητής Διαμαντόπουλος πηγαίνει στο VAR για να εξετάσει τη φάση.

12′ Πέναλτι για τον Λεβαδειακό! Ο Λούα Λούα βρέθηκε απέναντι από τον Κοτάρσκι και τον απέφυγε με τον Κροάτη πορτιέρε να τον ανατρέπει και ο ρέφερι Διαμαντόπουλος έδειξε την άσπρη βούλα. Κίτρινη κάρτα για τον Κοτάρσκι.

10′ Γκολ για τον ΠΑΟΚ με τον Ντάντας. Ωραία προσπάθεια των Θεσσαλονικέων από τα δεξιά, ο Νάρεϊ υποδέχθηκε την κάθετη πάσα του Κάργα και γύρισε προς τον Πορτογάλο χαφ που εκτέλεσε με πλασέ τον Στογιάνοβιτς για το 1-0.

8′ Σέντρα του Παναγιώτου από τ’ αριστερά, μπλοκάρει άνετα ο Κοτάρσκι.

2′ Ξεκινάει δυνατά ο ΠΑΟΚ, ωραία προσπάθεια με τον Τάισον να σπάει στ’ αριστερά για τον Ράφα Σοάρες που σέντραρε και ο Ντάντας έπιασε κεφαλιά με τη μπάλα να φεύγει δίπλα από το δεξί δοκάρι του Στογιάνοβιτς.

1′ Ξεκίνησε ο αγώνας.

Σε περίπου 30 λετπά η σέντρα.

Σε εκείνον του Λεβαδειακού:  Αγγελόπουλος, Χάμοντ, Σαχπεκίδης, Τορό, Γιερεμέγιεφ, Δούμτσιος, Συμελίδης, Σακό.

Στον πάγκο του ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Νάσμπεργκ, Φιλίπε Σοάρες, Νινούα, Μπίσεσβαρ, Α.Ζίβκοβιτς, Τζίμας.

Λεβαδειακός (Βέλιτς): Στογιάνοβιτς, Τζημόπουλος, Βινίσιους, Βήχος, Τσάπρας, Παναγιώτου, Μεχία, Νταμπό, Μουτίνιο, Λούα Λούα, Νίκας.

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Kάργας, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Ντάντας, Νάρεϊ, Τάισον, Κωνσταντέλιας, Ολιβέιρα.

Οι συνθέσεις.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην 4η θέση με 39 βαθμούς ενώ αντίθετα ο Λεβαδειακός καταλαμβάνει τη 12η με 13 πόντους.

Σέντρα στις 18:00.

Μαζί θα παρακολουθήσουμε το live του αγώνα ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός για την 20ή αγωνιστική της Super League.

Καλησπέρα σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ