Μετάβαση στο περιεχόμενο

Χωρίς Αουγκούστο και Τόμας κόντρα στον Λεβαδειακό ο ΠΑΟΚ

Με αρκετές απουσίες θα υποδεχθεί αύριο ο ΠΑΟΚ τον Λεβαδειακό στην Τούμπα με την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου να θέλει τη νίκη και το «τρίποντο» για να πλησιάσει στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League 1.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Ντάγκλας Αουγκούστο και Μπράντον, καθώς και στους Μουργκ, Ελ Καντουρί και Κουαλιάτα που έκαναν ατομικό στο γήπεδο, τον Κούρτιτς που συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί, αλλά και τον Λύρατζη που έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν το παιχνίδι κόντρα στους Βοιωτούς διεξήχθη στην Τούμπα σήμερα και ήταν αφιερωμένη στο τακτικό κομμάτι και στις στατικές φάσεις.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελείται από τους: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Ίνγκασον, Κάργα, Κουλιεράκη, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Ντάντας, Νινούα, Φιλίπε Σοάρες, Κωνσταντέλια, Μπίσεσβαρ, Α. Ζίβκοβιτς, Τάισον, Νάρεϊ, Ολιβέιρα, Τζίμα.

Εκτός αποστολής φυσικά έμεινε και ο νεοαποκτηθείς Κεντζιόρα αλλά και ο Γιάννης Μιχαηλίδης ο οποίος δεν αποκλείεται να παραχωρηθεί ως δανεικός μέχρι το φινάλε των μεταγραφών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ