Μετάβαση στο περιεχόμενο

Λουτσέσκου: «O διαιτητής άφησε το σκληρό παιχνίδι του Παναθηναϊκού»

Στη νοοτροπία που έδειξαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ στάθηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά την ισοπαλία-πρόκριση της ομάδας του επί του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο για τα προημιτελικά του κυπέλλου.

Μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV μετά το παιχνίδι, ο Ρουμάνος τεχνικός του «Δικεφάλου» καυτηρίασε τη διαιτησία του Φινλανδού Πέτρι Βιλγιάνεν υποστηρίζοντας πως άφηνε το σκληρό παιχνίδι των «πρασίνων» ενώ στάθηκε στη φάση των Κουρμπέλη – Νάρεϊ που δεν αποβλήθηκε ο μέσος του «τριφυλλιού».

«Οι δύο νίκες στα προηγούμενα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό, άναψαν τη δίψα τους για εκδίκηση. Οι παίκτες μου έδειξαν τεράστια νοοτροπία, δεν είναι καθόλου εύκολο να παίζεις ξανά μετά από τρεις μέρες με τον Παναθηναϊκό και να είσαι συγκεντρωμένος», ανέφερε αρχικά ο 53χρονος κόουτς των «ασπρόμαυρων» για να προσθέσει:

«Η διαιτησία υποστήριξε το σκληρό παιχνίδι του Παναθηναϊκού, συμβαίνει πάντα με τις αθηναϊκές ομάδες, ήταν ξεκάθαρη η αποβολή του Κουρμπέλη. Σε πολλές μονομαχίες πήγαιναν πάνω από το επιτρεπόμενο όριο, θα έπρεπε να έχουν περισσότερες κίτρινες κάρτες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ