Μετάβαση στο περιεχόμενο

Χειροπέδες στον Στέφανο Χίο – Πέρασε τα Χριστούγεννα στη φυλακή – Γι’ αυτό τον συνέλαβαν

Στα κρατητήρια της αστυνομικής διεύθυνσης Λακωνίας βρίσκεται ο Στέφανος Χίος μετά από επεισόδιο με γειτόνισσά του στο Γύθειο της Λακωνίας, από όπου κατάγεται ο δημοσιογράφος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του real.gr, ο Στέφανος Χίος επιτέθηκε με υβριστικούς χαρακτηρισμούς σε μία γυναίκα για άγνωστο λόγο και στη συνέχεια η συγκεκριμένη πήγε στο αστυνομικό τμήμα, όπου είπε στους αστυνομικούς ότι δέχτηκε καταιγισμό ύβρεων από τον Χίο και υπέβαλε μήνυση σε αστυνομικό τμήμα της Σπάρτης.

Την επόμενη μέρα οι αστυνομικοί ξεκίνησαν τη διαδικασία για τον εντοπισμό του Στέφανου Χίου, τον οποίο και βρήκαν σε κεντρικό σημείο του Γυθείου να πίνει καφέ. Τον συνέλαβαν και σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, πάνω του βρήκαν ένα πιστόλι, το οποίο είναι άγνωστο αν το κατείχε νόμιμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ