Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ: Sold out το ντέρμπι «αιωνίων» 10 μέρες πριν το τζάμπολ

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού «εξαφάνισε» τα εισιτήρια του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (30/12, 21:00) και οι πράσινοι ανακοίνωσαν sold out 10 μέρες πριν από το τζάμπολ της αναμέτρησης της 16ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Η σχετική ενημέρωση:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με αντίπαλο τoν Ολυμπιακό (30/12, 21.00), στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague, δέκα ημέρες πριν τη διεξαγωγή της!

Δεδομένου του αισθήματος ευθύνης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός προς τους φιλάθλους της, ξεκαθαρίζεται πως από αυτή τη στιγμή δεν διατίθενται πουθενά κι από κανέναν αρμόδιο της ομάδας, εισιτήρια του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ευχαριστούμε τον κόσμο του Παναθηναϊκού για τη στήριξη και είμαστε βέβαιοι πως θα σταθεί στο πλευρό της ομάδας με τον δικό του, μοναδικό τρόπο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ