Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τελευταίο «τεστ» πριν τα επίσημα για την ΑΕΚ

Ευκαιρία για δοκιμές έχει σήμερα ο Ματίας Αλμέιδα στην ΑΕΚ, καθώς στις 15:00 η ομάδα θα υποδεχτεί τον ΟΦΗ στο «Σεραφείδειο», σε ένα φιλικό προπονητικού χαρακτήρα. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί χωρίς θεατές και εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Αυτό είναι το τελευταίο τεστ για την Ένωση πριν τις επίσημες υποχρεώσεις και ο Αργεντινός τεχνικός καλείται να βρει λύσεις στα αρκετά προβλήματα.

Εκτός «μάχης» είναι οι Τσούμπερ, Άμραμπατ και Ελίασον που προέρχονται από χειρουργικές επεμβάσεις, ο τραυματίας Μοχαμάντι, αλλά και ο Γκατσίνοβιτς που συνεχίζει αποφόρτιση και δεν θα παίξει. Οι Γαλανόπουλος, Τζαβέλλας και Μαχαίρας ταλαιπωρούνται από θλάσεις και δεν υπολογίζονται.

Ο Σιμάνσκι αναμένεται να ενταχθεί στις προπονήσεις της ΑΕΚ τη Δευτέρα, ενώ ακόμα υποχρεώσεις στο Μουντιάλ με την Κροατία έχει ο Βίντα.

Με αυτά τα δεδομένα, σε ό,τι αφορά στην ενδεκάδα, στο τέρμα θα είναι ο Αθανασιάδης, με τους Μήτογλου και Μουκουντί στόπερ, τον Ρότα δεξιά και αριστερά πιθανότατα τον Σιντιμπέ, αφού ο Χατζισαφί μετρά μόνο δύο προπονήσεις με την ομάδα.

Στο κέντρο θα δούμε λογικά τον Γιόνσον με τον Φράνσον, αφού ο Πινέδα μόλις χθες άρχισε να προπονείται ξανά μετά το Μουντιάλ, ενώ ο Πάολο Φερνάντες θα παίξει δεξιά, ο Μάνταλος αριστερά και ο Αραούχο πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Λιβάι Γκαρσία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ