Μετάβαση στο περιεχόμενο

Με Τοράλ ο ΟΦΗ κόντρα στην ΑΕΚ

Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό φιλικό ματς κόντρα στην ΑΕΚ στο «Σεραφίδειο» και ο Βάλντας Νταμπράουσκας επέλεξε τους παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του. Ανάμεσά τους είναι και το όνομα του Ισπανού μέσου, Γιον Τοράλ, καθώς ξεπέρασε τον τραυματισμό που είχε υποστεί στον αγώνα με τον Ιωνικό.

Στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης πήραν μέρος οι Γκερέρο και Περέα, ενώ ο Καμάου ένιωσε ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα του δεξιού του ποδιού και έμεινε στα… πιτς, ενώ εκτός προγράμματος ήταν οι Τζου και Μπιφουμά.

Οι Θοράρινσον, Νέιρα έκαναν αποφόρτιση, ενώ πρόγραμμα φυσικής κατάστασης ακολούθησε ο Τσιλιανίδης. Αποκατάσταση έκαναν οι Γιαννούλης, Θεοδοσουλάκης, Ντουρμισάι

Η αποστολή αποτελείται από τους: Μανδά, Στίφενς, Λάρσον, Πασαλίδη, Μαρινάκη, Βούρο, Διαμαντή, Γιοχού, Μπαλογιάννη, Ντιουσέ, Μπουζούκη, Τοράλ, Στάικο, Μεγιάδο, Αποστολάκη, Αλμοχαϊμέντ, Ντικό και Φαλατάχ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ