Μετάβαση στο περιεχόμενο

Το λόγο που δεν πήγε στις συνεντεύξεις εξήγησε ο Εμπαπέ

Τον λόγο που δεν παρευρέθηκε στις συνεντεύξεις του MVP των αγώνων κόντρα στην Δανία και την Αυστραλία, εξήγησε ο Κιλιάν Εμπαπέ, με τη FIFA να επιβάλει στον Γάλλο σούπερ σταρ το πρόστιμο των 20.000 εύρω.

Ο Κίλιαν Εμπαπέ τόνισε πως θα πληρώσει ο ίδιος τα χρήματα αυτά και όχι η ομοσπονδία γιατί είναι δική του επιλογή.

Οι δηλώσεις του Κίλιαν Εμπαπέ:

«Δεν είναι κάτι ενάντια στους δημοσιογράφους ή τους ανθρώπους. Απλώς ήθελα κι ακόμα θέλω να είμαι πλήρως συγκεντρωμένος στην διοργάνωση, χρειάζεται να το κάνω στο 100% και δεν ξοδεύω ενέργεια για οτιδήποτε άλλο».

«Ήθελα να φτάσω έτοιμος γι’ αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο. Είναι η διοργάνωση των ονείρων μου, έχτισα την σεζόν μου πάνω σ’ αυτό, ετοίμασα τον εαυτό μου σωματικά, ψυχικά. Είμαστε ακόμα μακριά από τον στόχο που έχουμε θέσει κι έχω θέσει για τον εαυτό μου. Έχουμε μπροστά μας έναν προημιτελικό και αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα σήμερα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ