Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Θέλει τον Εμπαπέ για αντικαταστάτη του Ρονάλντο η Γιουνάιτεντ»

Τις διαδικασίες για την απόκτηση του Κιλιάν Εμπαπέ ξεκινά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα «Mirror».

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οι «κόκκινοι διάβολοι» πρόκειται να κάνουν πρόταση ύψους 160 εκατ. ευρώ στην Παρί Σεν Ζερμέν για την απόκτηση του 22χρονου Γάλλου εξτρέμ, στο πλαίσιο της αναζήτησης του αντικαταστάτη του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος ουσιαστικά αποτελεί ξένο… σώμα από τον σύλλογο.

Επιπλέον, το δημοσίευμα αναφέρει ότι στο τραπέζι έπεσαν και τα ονόματα του Μπένιαμιν Σέσκο της Σάλτσμπουργκ, του Ντούσαν Βλάχοβιτς της Γιουβέντους και του Βίκτορ Οσιμέν της Νάπολι.

Ωστόσο οι παράγοντες της Γιουνάιτεντ αποφάσισαν να καταλήξουν στο όνομα του Εμπαπέ, για τον οποίο η Παρί έχει θέσει ως αρχική τιμή τα 220 εκατ. ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ