Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ζέτα Μακρυπούλια: Ταξίδι στο εξωτερικό μαζί με τις κολλητές της (ΦΩΤΟ)

Η Ζέτα Μακρυπούλια για μια ακόμα σεζόν βρίσκεται στο τιμόνι του “Rouk Zouk”, αλλά και κάθε Κυριακή στις 20:00 καλησπερίζει τους τηλεθεατές μέσα από το “Rouk Zouk Special” και τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Μπορεί το πρόγραμμα της Ζέτας Μακρυπούλια να είναι βεβαρυμμένο πρόγραμμα, ωστόσο αυτές τις ημέρες η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 εκμεταλλεύτηκε τον ελεύθερο χρόνο και έκανε ένα ταξίδι στο εξωτερικό μαζί με τις φίλες της.

Η Ζέτα Μακρυπούλια ταξίδεψε στο Μιλάνο με τις φίλες της και γνωστοποίησε το γεγονός μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στο Instagram.  

«Με τις κολλητές μου στο Μιλάνο! Μετά από 25 χρόνια φιλίας επιτέλους καταφέραμε να πάμε ένα ταξίδι στο εξωτερικό! Άντε και στο επόμενο κορίτσια», έγραψε κάτω από τις φωτογραφίες που κοινοποίησε η Ζέτα Μακρυπούλια.

Δείτε την ανάρτηση της Ζέτας Μακρυπούλια:

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ