Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πέφτει η ευρωπαϊκή αυλαία για Ολυμπιακό – Τα κίνητρα κόντρα στη Ναντ – Φουλ ροτέισον από Μίτσελ

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει απόψε (19:45) τη φετινή ευρωπαϊκή του πορεία, υποδεχόμενος στο «Γ. Καραϊσκάκης» τη Ναντ σε ένα βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι.

Οι Πειραιώτες μπορεί να μην έχουν ελπίδες πρόκρισης, αφού τα πάντα κρίθηκαν στην προτελευταία αγωνιστική του Europa League, όμως αυτό δεν σημαίνει πως αντιμετωπίζουν ως αγγαρεία την αποψινή αναμέτρηση.

Το αντίθετο συμβαίνει, αφού οι ερυθρόλευκοι αφενός ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στην Ευρώπη έπειτα από 14 παιχνίδια δίχως «τρίποντο», αφετέρου θέλουν να αποφύγουν να ισοφαρίσουν την κακή επίδοση της σεζόν 2017-18, όταν είχαν ολοκληρώσει τον όμιλο χωρίς νίκη.

Άλλο ένα κίνητρο είναι το οικονομικό, αφού η νίκη προσφέρει 630.000 ευρώ, αλλά και η συγκομιδή στη βαθμολογία της UEFA.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μίτσελ, που θα προχωρήσει σε εκτεταμένο ροτέισον ενόψει Παναθηναϊκού (6/11, 19:30), πήρε τον Σισέ στην αποστολή, όπως και τον Βρσάλικο, ενώ δεν υπάρχουν ιδιαίτερες εκπλήξεις, με τους Μπα, Μασούρα, Γκάρι Ροντρίγκες και Μπιέλ να είναι εκτός, πέρα από τους εκτός λίστας ποδοσφαιριστές.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ουκρανός Σεργκέι Μπόικο, με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Κούτσεφ και Βολόντιν. Τέταρτος θα είναι ο Αμπντούλα, επίσης από την Ουκρανία, ενώ στο VAR θα βρεθούν οι Πολωνοί Λάσικ και Πσκιτ.

Πιθανές ενδεκάδες:

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Ανδρούτσος, Καλογερόπουλος, Ρέτσος, Βρουσάι, Κούντε, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ, Ουί-Τζο Χουάνγκ, Ελ Αραμπί, Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Ναντ: Λαφόντ, Κορσιά, Καστελέτο, Παλουά, Άπια, Γκεσάντ, Σισοκό, Μουτουσαμί, Μπαμπά, Μοχάμεντ, Μπλας.

Το πρόγραμμα στον όμιλο του Ολυμπιακού:

Kάραμπαγκ-Φράιμπουργκ (19:45)

Ολυμπιακός-Ναντ (19:45)

Η βαθμολογία:

1. Φράιμπουργκ 12

2. Καραμπάγκ 7

3. Ναντ 6

4. Ολυμπιακός 2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ