Μετάβαση στο περιεχόμενο

Συγκινητικός Θανάσης, τίμησε τον πατέρα του (ΦΩΤΟ)

Ίσως η πιο δημοφιλής φωτογραφία της οικογένειας Αντετοκούνμπο από τα δύσκολα χρόνια της Αθήνας είναι αυτή στο σαλόνι του διαμερίσματος που διέμενε, δίπλα στο έπιπλο της γκρι τηλεόρασης.

Σ’ αυτήν ο αείμνηστος Τσαρλς Αντετοκούνμπο, ο πάτερ φαμίλιας που πριν από πέντε χρόνια έφυγε από τη ζωή στα 54 του, φορά μια μπλε μπλούζα του κολεγίου Μίσιγκαν με το χαρακτηριστικό κίτρινο “M” στο κέντρο της.

Αυτήν ακριβώς τη μπλούζα βρήκε και φόρεσε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, πηγαίνοντας στο “Fiserv Forum” για τον αγώνα των Μιλγουόκι Μπακς με τους Ντιτρόιτ Πίστονς στον δρόμο για το 6-0 της νέας σεζόν.

Ποστάροντας τις δύο φωτογραφίες στην ίδια ανάρτησή του, ο μεγάλος αδερφός του Γιάννη έγραψε με νόημα “φόρος τιμής στον θρύλο” και συνόδευσε τη λεζάντα με το συγκινητικό hashtag “σε αγαπώ μπαμπά”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ