Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πόλο: Ήττα-αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ έφτασε στην πηγή, όμως πραγματοποίησε τη χειρότερη εμφάνισή του στον όμιλο της β’ φάσης στο Ζάγκρεμπ, γνωρίζοντας την ήττα με 13-7 από την Πρίμορατς Κότορ. ‘Ετσι αποκλείστηκε από την συνέχεια του Euro Cup. 

Στον ΠΑΟΚ αρκούσε και η ισοπαλία για να πάρει το 2ο εισιτήριο πρόκρισης, όμως η ομάδα από το Μαυροβούνιο πήρε τη νίκη και ακολουθεί την ουγγρική Χόνβεντ στην επόμενη φάση.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πλήρωσαν τις πολλές κακές επιθετικές επιλογές, είχαν μόλις 1/9 στον παίκτη παραπάνω (6/9 είχε η Πρίμορατς) και φυσιολογικά γνώρισαν την ήττα.

Όπως και στα τρία προηγούμενα παιχνίδια του στο Ζάγκρεμπ ο ΠΑΟΚ δεν μπήκε καλά στον αγώνα, με την Πρίμορατς να παίρνει το προβάδισμα στο σκορ με 3-0. 

Η ομάδα του Κότορ με κόντρα και γκολ από τον Γκαρντάσεβιτς έφτασε στο 4-0 στην έναρξη της β’ περιόδου, τη στιγμή που οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν έβρισκαν λύσεις στην επίθεση.

Το «ρόδι» για τον ΠΑΟΚ «έσπασε» με εκτέλεση πέναλτι ο Νίκολα Μιλάρντοβιτς για το 4-1 (2:52), όμως οι πολλές κακές επιλογές δεν τον άφησαν να ψαλιδίσει τη διαφορά με τη συμπλήρωση του πρώτου ημιχρόνου.

Με γκολ στην εκπνοή της πρώτης επίθεσης στην 3η περίοδο, ο Λασκαρίδης μείωσε σε 4-2, όμως ο Μίρσιτς απάντησε άμεσα για την Κότορ, για το 5-2 (6:22) και ο Βουκ Ντράσκοβιτς με γκολ στον παραπάνω επανέφερε τη διαφορά στο +4 (6-2). Ο Μιλάρντοβιτς έχασε πέναλτι στο 1:56, όχι όμως και ο Μίρσιτς για το 8-3 (1:56), με το οκτάλεπτο να ολοκληρώνεται στο 9-3 για την ομάδα του Μαυροβούνιου.

Στο 4ο οκτάλεπτο οι παίκτες του ΠΑΟΚ τα έπαιξαν όλα για όλα για μια ακόμη ανατροπή. Τα δύο γκολ σε 37 δευτερόλεπτα από τους Κούπμαν και Πολυμέρη Προσινικλή έκαναν το 9-4, 6:52 πριν από το τέλος, όμως με τη συνεχιζόμενη αστοχία στον παίκτη παραπάνω δεν ήταν δυνατόν να αλλάξουν τα δεδομένα. 

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε τους αγώνες του με απολογισμό μια νίκη, μια ισοπαλία και δύο ήττες, που τον κατέταξαν στην 4η θέση.

Τα οκτάλεπτα: 0-3, 1-1, 2-5, 4-4.

ΠΑΟΚ (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Καπράγκος, Λασκαρίδης 1, Νίκος Προσινικλής, Καλαργυρός, Κεχαλάρης, Μιλάρντοβιτς 1, Τσολακούδης 1, Χαραλαμπόπουλος, Πολυμέρης Προσινικλής 2, Κούπμαν 1, Κουγιούνης 1, Αλειφτήρας.

Πρίμορατς Κότορ (Ράνκο Πέροβιτς): Κράλι, Ντράσκοβιτς 2, Μίρσιτς 5, Γκπότσεβιτς 1, Σέκαριτς, Βουκάσοβιτς, Παούνοβιτς, Γκαρντάσεβιτς 2, Στανόγεβιτς 2, Βουγιόσεβιτς, Μίλιτς 1, Μπάσριτσα, Ισλάμοβιτς.

Η βαθμολογία
1.Χόνβεντ 9 (3 αγ.)
2.Πρίμορατς 6 (4 αγ.)
———————-
3.Μεντιτεράνι 5 (4. αγ.)
4.ΠΑΟΚ 4 (4 αγ.)
5.Μλάντοστ 1 (3 αγ.)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ