Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αποθέωσε Ολυμπιακό ο Κατσουράνης

«Μέλι» έσταξε ο Κώστας Κατσουράνης για την εμφάνιση του Ολυμπιακού στη Γερμανία με αντίπαλο τη Φράιμπουργκ.

Αναλυτικά όσα είπε στους «Betarades»:

«Ο Ολυμπιακός ήταν καλός για 60 λεπτά. Ήταν η καλύτερη εμφάνιση ελληνικής ομάδας για φέτος σε αυτά τα 60 λεπτά, βάσει και της Φράιμπουργκ που είναι τόσο ψηλά στην Bundesliga. Μια ομάδα που δίνει υψηλό ρυθμό στο παιχνίδι της, που παίζει με πολλή ένταση και είναι μια πολύ καλή ομάδα, όπως είδαμε και χθες, παρότι δεν ήταν σε καλή βραδιά.

Ο Ολυμπιακός ήταν πάρα πολύ καλός και νομίζω ότι υπάρχει τρομερή βελτίωση με τον Μίτσελ. Έχει βρει ενδεκάδα, έχει φτιάξει και τα πνευμόνια και την καρδιά της ομάδας, τον Χουάνγκ και τον Εμβιλά. Όταν κουράστηκαν αυτοί οι δύο, ο Ολυμπιακός άρχισε να υποφέρει. Θα μπορούσε και να χάσει, αφού ξέμεινε από δυνάμεις.

Δεν μπορεί μια ελληνική ομάδα να αντέξει σε αυτόν τον ρυθμό. Ακόμα και σε κακή βραδιά να είναι ο αντίπαλος και να κάνει πολλά λάθη, μια ελληνική ομάδα δεν μπορεί να αντέξει σε αυτόν τον ρυθμό που παίζουν οι Γερμανοί.

Για 60 λεπτά ο Ολυμπιακός κρατούσε πάρα πολύ καλά τη μπάλα, είχε πολύ καλή κυκλοφορία, έσπαγε το πρέσινγκ πάρα πολύ εύκολα, κυρίως με τους τέσσερις αμυντικούς του και τους Χουάνγκ-Εμβιλά και πέρναγε τη μπάλα εύκολα μπροστά με πολλή ταχύτητα και μάλιστα θα μπορούσε εύκολα να κερδίζει και με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο.

Νομίζω ότι ο Μίτσελ βρίσκει ενδεκάδα πλέον. Και ο Μπιέλ θα είναι βασικός και ο Εμβιλά και ο Χουάνγκ και ο Ελ Αραμπί θα εναλλάσσεται με τον Μπακαμπού. Ο Άβιλα έχει δείξει ότι είναι καλός και είναι ένα σταθερό μπακ.

Ο Ολυμπιακός έδειξε ότι δεν μπορεί να μείνει εκτός κουβέντας για το πρωτάθλημα. Έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και σιγά σιγά βρίσκει κορμό. Για εμένα θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ