Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κολωνός: Προφυλακίζεται ο 36χρονος υπάλληλος του νοσοκομείου για τον βιασμό της 12χρονης

Στη φυλακή οδηγείται ακόμη ένας κατηγορούμενος για την υπόθεση βιασμού και εκμετάλλευσης της 12χρονης μαθήτριας από τον Κολωνό.

Πρόκειται για τον 36χρονο διοικητικό υπάλληλο νοσοκομείου, ο οποίος απολογήθηκε την περασμένη εβδομάδα μαζί με δύο ακόμη συγκατηγορούμενούς του για γενετήσιες πράξεις με ανήλικη επ’ αμοιβή.

Ωστόσο, μετά την απολογία του 36χρονου, ανακρίτρια και εισαγγελέας διαφώνησαν ως προς την περαιτέρω ποινική του μεταχείριση και τη διαφωνία αυτή κλήθηκε να λύσει το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο.

Εν τέλει, με βούλευμα που εξέδωσαν τα μέλη του δικαστικού συμβουλίου, αποφάσισαν την προφυλάκιση του κατηγορουμένου, αίροντας τη διαφωνία που είχε ανακύψει μεταξύ ανακρίτριας και εισαγγελέα υπέρ του τελευταίου.

Συγκεκριμένα, ο εισαγγελέας είχε την άποψη πως ο 36χρονος πρέπει να προφυλακιστεί, σε αντίθεση με την ανακρίτρια που έκρινε πως τα στοιχεία δεν είναι επαρκή, ώστε να τον οδηγήσουν στη φυλακή υπό το καθεστώς της προσωρινής κράτησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ