Μετάβαση στο περιεχόμενο

Η δοκιμή-έκπληξη του Μίτσελ για Φράιμπουργκ και το μήνυμα όλο νόημα (ΦΩΤΟ)

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο (27/10, 22:00) τη Φράιμπουργκ στη Γερμανία για την 5η «στροφή» της φάσης των ομίλων του Europa League και ψάχνει θετικό αποτέλεσμα για να διεκδικήσει την τελευταία αγωνιστική στο Καραϊσκάκη την πρόκριση στο Conference League απέναντι στη Ναντ (3/11, 19:45).

Παρότι ο Μίτσελ έχει κάνει δοκιμές, δεν είναι σαφές αν θα πάει ξανά σε προσέγγιση 3-5-2 ή θα διαλέξει άλλον σχηματισμό με δύο επιθετικούς μπροστά για τον Ολυμπιακό στο ματς με τη Φράιμπουργκ. Μία δοκιμή που έχει κάνει, πάντως, ο 59χρονος Ισπανός προπονητής είναι με Ελ Αραμπί και Γκάρι Ροντρίγκες μαζί στην επίθεση. Ως δίδυμο, δηλαδή.

Από εκεί και πέρα, ο Πασχαλάκης είναι φαβορί για τη θέση κάτω από τα γκολπόστ. Αν επιλεγεί τριάδα πίσω, οι κυρίαρχες επιλογές είναι των Εμβιλά, Ντόι και Μπα, ενώ στην αποστολή υπάρχει και ο Ρέτσος.

Στα δύο άκρα για τα μετόπισθεν τον πρώτο λόγο θα έχουν οι Άβιλα και Ρέαμπτσιουκ, ενώ το κέντρο θα καθοριστεί από τη διάταξη και την ετοιμότητα του Εμβιλά, αλλά και με το αν ο Γάλλος θα παίξει στόπερ ή εξάρι. Αν συμβεί το δεύτερο, στα χαφ θα αγωνιστούν ο Ίνμπομ Χουάνγκ και ένας εκ των Κούντε-Μπουχαλάκη.

Τέλος, ο Μίτσελ είναι ικανοποιημένος που επέστρεψε στον Ολυμπιακό και το επεσήμανε εκ νέου μέσω social media. «Απολαμβάνω αυτό που κάνω, πιστέψτε με» έγραψε στο twitter ο Ισπανός τεχνικός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ