Μετάβαση στο περιεχόμενο

Το καυστικό σχόλιο του Τάσου Κάκου για τις διαιτητικές αποφάσεις στο Παναθηναϊκός-Άρης

Για «ντροπή» έκανε λόγο ο Τάσος Κάκος μιλώντας στην εκπομπή “Total Football” αναφορικά με τη διαιτησία στην Λεωφόρο, υποστηρίζοντας πως το γκολ του Παναθηναϊκού που ακυρώθηκε έπρεπε να μετρήσει, ενώ ο Άρης θα έπρεπε να έχει τελειώσει το ματς με 9 παίκτες.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Τάσος Κάκος :

Για το φάουλ του Ετέμπο στον Βέρμπιτς:  «Δεν είναι σοβαρό επικίνδυνο παίξιμο, είναι στη γκρίζα ζώνη. Στη συνέχεια της φάσης όμως ο παίκτης που έκανε το φάουλ χτύπησε αντίπαλο στο πρόσωπο και έπρεπε να δει κόκκινη κάρτα. Αλλά έπρεπε να δείξει ο διαιτητής κάρτα και στον Πέρεθ».

Για το ακυρωθέν γκολ του Μπερνάρ: 

«Το VAR ανακάλυψε παράβαση σε κίνηση του Βέρμπιτς προς την μπάλα, δεν υπάρχει κάτι. Ο VAR έκανε λάθος, σωστά ο διαιτητής είχε δείξει σέντρα». 

Για τη συνολική διαιτησία στη Λεωφόρο και την κόκκινη του Άρη: «Ήταν προκλητική διαιτησία, είναι ντροπή, στη φάση του Πάλμα με τον Τσοκάι έπρεπε να δείξει κατευθείαν κόκκινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή του Άρη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ