Μετάβαση στο περιεχόμενο

Το «αντίο» της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στον Σταύρο Σαράφη

Ο Σταύρος Σαράφης έφυγε σήμερα από τη ζωή, βυθίζοντας σε βαρύ πένθος την οικογένεια του ΠΑΟΚ, με την «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ να εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Όπως αναφέρει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

Ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής, ο μεγάλος Σταύρος Σαράφης, ο Καίσαρας, έφυγε σήμερα από τη ζωή, σκορπώντας θλίψη και βαρύ πένθος σε όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Σταύρου Σαράφη, ο οποίος «έφυγε» σήμερα το πρωί, στα 72 του χρόνια.

Ο Καίσαρας του ΠΑΟΚ, άφησε πίσω του, ως παρακαταθήκη μία σπουδαία καριέρα, με υπερήφανη και ουσιαστική συμμετοχή σε χρυσές σελίδες της ιστορίας του ΠΑΟΚ, με 45 και πλέον χρόνια προσφοράς μέσα στην ασπρόμαυρη οικογένεια. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Καλό ταξίδι Καίσαρα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ