Μετάβαση στο περιεχόμενο

Έβγαλε στη… σέντρα τον Σισέ στη συνέντευξη Τύπου ο Μίτσελ – Τι είπε για το ρόστερ!

Ο Μίτσελ ρωτήθηκε και τοποθετήθηκε μεταξύ άλλων για τον Παπέ Αμπού Σισέ και την κίνησή του μετά την αλλαγή του, με τον προπονητή των Πειραιωτών να βγάζει στη… σέντρα τον αμυντικό των «ερυθρόλευκων».

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού επισήμανε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την Καραμπάγκ

Το παιχνίδι με τη Καραμπάγκ: Είχαμε σχεδιάσει αυτό το ματς με συγκεκριμένη τακτική. Μέχρι το 70′ αυτό το ματς πήγαινε καλά. Δεν ήταν μόνο λάθη της άμυνας. Όταν δεχθήκαμε αντεπίθεση η ομάδα έκανε λάθος και αυτό μας έριξε πολύ. Δεν μπορέσαμε να επανέλθουμε. Μέχρι εκείνο το λεπτό κανείς δεν μπορούσε να μαντέψει πως το αποτέλεσμα θα ήταν τόσο μεγάλο.

Το ρόστερ και την ανάγκη να ξεκαθαριστεί: Συμφωνώ μαζί σας. Αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να φύγει κανένας. Χάθηκε ο συναισθηματικός έλεγχος. Εάν μιλήσουμε ποδοσφαιρικά κανείς δεν μπορεί να δικαιολογήσει το αποτέλεσμα. Όλη αυτή η αβεβαιότητα και η έλλειψη ασφάλειας έχει να κάνει με την έλλειψη αυτοπεποίθησης που έχουμε δείξει από την αρχή της χρονιάς. Δεν θέλω να το χρησιμοποιήσω ως δικαιολογία όμως θα μας άρεσε να υπάρχουν κάποιοι παίκτες που δεν είναι στη λίστα αυτή τη στιγμή (ανέφερε τον αριθμό 4 παικτών).

Την κίνηση του Παπέ Σισέ: Γνωρίζουμε όλοι πως έχουμε μπροστά μας σκληρή δουλειά που θα είχαμε ακόμα και εάν είχαμε νικήσει. Είναι δύσκολο να το δεχθούμε ότι έτσι όπως παίξαμε είχαμε αυτό το σκορ. Δεν το χωράει το μυαλό μου. Για το θέμα του Παπέ Σισέ εγώ δεν το είδα. Δεν είδα την κίνησή του αλλά μου το είπαν. Όταν ένας παίκτης κάνει λάθη στο γήπεδο μπορείς να το δεχθείς αλλά όχι όταν κάνει λάθη εκτός γηπέδου. Όταν κάνεις λάθη εκτός γηπέδου είναι πιο σοβαρό. Είναι αχρείαστο και απαράδεκτο διότι ο κόσμος μας αγαπάει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ