Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ταουσιάνης: «Ήμασταν άναρχοι»

Στην αδυναμία διαχείρισης του παιχνιδιού απέδωσε ο Γιάννης Ταουσιάνης την ήττα του Λεβαδειακού από τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες».

Ο τεχνικός των Βοιωτών υπογράμμισε μετά το παιχνίδι πως οι παίκτες του λειτούργησαν άναρχα και χωρίς ηρεμία συμπληρώνοντας ότι «από αύριο πρέπει να βελτιώσουμε τα κακώς κείμενα και να παρουσιαστούμε περισσότερο ανταγωνιστικοί».

«Mπορεί να υπάρχουν οι ανθρώπινες σχέσεις αλλά όταν μπαίνεις μέσα αγωνιάς και παλεύεις πάντα για την ομάδα σου. Δεν ξεκινήσαμε καλά, δεχθήκαμε τον απόλυτο αιφνιδιασμό αν και είχαμε προετοιμαστεί για έναν ορμητικό αντίπαλο», δήλωσε αρχικά στην κάμερα της Nova ο 50χρονος κόουτς των «πράσινων» για να προσθέσει:

«Προσπαθήσαμε να πάρουμε κάποια διαστήματα ελέγχου, δεν κάναμε ωστόσο ένα καλό παιχνίδι και όταν δεν δημιουργείς προϋποθέσεις, δεν γίνεται να ζητάς πολλά. Η ήττα πονάει αλλά χάσαμε τον τρόπο παιχνιδιού και τα χαρακτηριστικά μας, δεν είχαμε ηρεμία και ήμασταν άναρχοι».

Kλείνοντας, ο κ. Ταουσιάνης ανέφερε: «Θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη αντιμετώπιση στο γκολ που δεχθήκαμε αλλά και μετέπειτα στο υπόλοιπο του αγώνα. Από αύριο εμείς πρέπει να βελτιώσουμε τα κακώς κείμενα και να παρουσιαστούμε περισσότερο ανταγωνιστικοί».
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ