Μετάβαση στο περιεχόμενο

Η αποκάλυψη βετεράνου παίκτη του Άρη για τον Χερμάν Μπούργος

Η απομάκρυνση του Χερμάν Μπούργος από τον Άρη, ήταν απόφαση του Θόδωρου Καρυπίδη, ο οποίος προφανώς ξέρει καλύτερα από τον καθένα τον λόγο που την πήρε. 

Αυτό όμως που αποκαλύπτει ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη και βασικός πλέον στην ομάδα παλαιμάχων, Γιάννης Πετράκης, είναι κάτι που θα προκαλέσει συζήτηση.

Ο Γιάννης Πετράκης μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης και μεταξύ άλλων, τόνισε;

-“Σας είχα πει την προηγούμενη εβδομάδα ότι ο Άρης είναι ωρολογιακή βόμβα και αυτό αποδείχθηκε. Ήξερα κάποια πράγματα, έχω μιλήσει με παίκτες και μπορώ να καταλάβω πολλά, άρα αυτό που έμαθα ότι δηλαδή η προπόνηση που έκανε ο Μπούργος ήταν πολύ ελαφριά και δεν υπήρχε πίεση, ούτε σωστή εκγύμναση, κάτι που προκαλούσε διαμαρτυρίες από πλευράς παικτών του Άρη. Βέβαια εδώ θα πρέπει να πούμε ότι μουρμούριζαν γιατί ο Μπούργος έκανε ελαφριές προπονήσεις, αλλά και για τον Μάντζιο, που έκανε δυνατές προπονήσεις, άκρη δεν βγάζεις”.

-“Νομίζω ότι πολύ γρήγορα ο Άρης αλλάζει καταστάσεις στην ομάδα και στη φιλοσοφία, με την αλλαγή προπονητή, είναι μόλις δεύτερη αγωνιστική στο πρωτάθλημα και ίσως θα έπρεπε να το κάνει ή στην αρχή ή αργότερα. Δεν ξέρω εάν θα μπορέσει να φέρει ομοιογένεια γρήγορα, η δουλειά του νέου προπονητή, τον οποίο δεν γνωρίζω”.

-“Θα προτιμούσα Έλληνα προπονητή αυτή την περίοδο, να βγάλει και κανέναν Έλληνα, αλλά αποφασίζει ο μεγαλομέτοχος,όχι εγώ”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ