Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πέρασε από την «καυτή» Τουρκία η Σερβία

Η Σερβία έκανε τα εύκολα δύσκολα, όμως επικράτησε της Τουρκίας 79-72 στο Σινάν Ερντέμ. Πλέον στη βαθμολογία η ομάδα του Πέσιτς είναι στην τρίτη θέση με 2-3, όπως και αυτή του Αταμάν. Να σημειωθεί πως αγωνίστηκε και ο Βασίλιε Μίτσιτς για τον οποίο υπήρξε ανησυχία, όταν τραυματίστηκε στο ματς με την Εθνική μας.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και κατάφεραν να εκτοξεύσουν την διαφορά τους στο +19 στο τέλος του πρώτου 20λεπτου, με τον Γιόκιτς να βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα. Μάλιστα, η διαφορά στις αρχές του τρίτου δεκαλέπτου έφτασε στο +21.

Η Τουρκία με 27 πόντους στην τρίτη περίοδο “ροκάνισε” το σκορ και στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού κατάφερε να περάσει μπροστά, με το ματς να κρέμεται από μία… κλωστή. Μπροστάρηδες αυτής της επιστροφής ήταν οι Κορκμάζ, Οσμάν και Σενγκούν.

Ένα τρίποντο του Κάλινιτς στο 1:37 έδωσε ξανά αέρα στους Σέρβους, ενώ στη συνέχεια οι παίκτες του Πέσιτς ξέφυγαν εκ νέου και στο φινάλε να πάρουν τη νίκη με 79-72.

Τα δεκάλεπτα: 11-26, 17-21, 27-18, 17-14

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ