Μετάβαση στο περιεχόμενο

Super League 1: Ανοίγει η αυλαία της 2ης αγωνιστικής με το Ιωνικός-Λεβαδειακός (ΦΩΤΟ)

Η αυλαία της 2ης αγωνιστικής της Super League 1 ανοίγει στο γήπεδο της Νεάπολης, όπου ο Ιωνικός υποδέχεται τον Λεβαδειακό το βράδυ της Παρασκευής (26/8, 21:30).

Οι δύο ομάδες έχουν κοινό στόχο στη σεζόν, την πιο άμεση εξασφάλιση της παραμονής, με αποτέλεσμα το ματς να συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον.

Παράλληλα, οι δύο «μονομάχοι» θα ψάξουν για την πρώτη τους νίκη στο νέο πρωτάθλημα, καθώς στην πρεμιέρα ο Ιωνικός ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, όπως και ο Λεβαδειακός από στον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης».

Ο Δημήτρης Σπανός έχει τέσσερις λόγους για να «πονοκεφαλιάζει», καθώς εκτός έμεινε ο ανέτοιμος Κάνιας, αλλά κι οι Τσιριγώτης, Πογοσιάν και Κοκκίνης με ίωση.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Ταουσιάνης ετοιμάζει τα πλάνα του για τον Λεβαδειακό χωρίς να έχει κάποια σημαντική απουσία.

Ο Έλληνας τεχνικός αποφάσισε να μην ανακοινώσει αποστολή για το ταξίδι στην Αθήνα και πήρε μαζί του όλους του διαθέσιμους ποδοσφαιριστές.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Ιωνικός (5-3-2): Χουτεσιώτης – Μύγας, Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Αντούνες, Βαλεριάνος – Μασάς, Μεντόσα, Άοσμαν – Ιωαννίδης, Μάντζης.

Λεβαδειακός (4-2-3-1): Μάρκοβιτς – Κωνσταντινίδης, Βινίσιους, Τζημόπουλος, Βήχος – Μεχία, Μπελμόντ – Λούα Λούα, Βρακάς, Δούμτσιος – Μουτίνιο.

Το πρόγραμμα και οι μεταδόσεις της 2ης αγωνιστικής:

412

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ