Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ταουσιάνης: «Μας στοίχισε η ποιότητα του Μαντσίνι»

Ο Λεβαδειακός επέστρεψε στα σαλόνια της Super League μετά από τρεις σεζόν, γνωρίζοντας την ήττα στην πρεμιέρα από τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης».

Παρ’ όλα αυτά ο προπονητής των Βοιωτών τόνισε πως η ομάδα του δημιούργησε φάσεις με προϋποθέσεις και ήταν απειλητική, αλλά τα γκολ του Ντάνιελ Μαντσίνι αποσυντόνισαν τους φιλοξενούμενους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για την εξέλιξη της αναμέτρησης και τα δύο γκολ που δέχθηκε η ομάδα του στο πρώτο ημίχρονο: «Σίγουρα όταν έχεις απέναντι σου έναν ισχυρό αντίπαλο και δέχεσαι γκολ σε καθοριστικά σημεία, σε επηρεάζουν ψυχολογικά. Δίκαια κέρδισε ο Άρης. Είχαμε καλά διαστήματα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο δημιουργήσαμε φάσεις με προϋποθέσεις και ήμασταν ανταγωνιστικοί. Η ποιότητα του Μαντσίνι όμως μας έφερε δύο γκολ πίσω. Χάσαμε τη συνοχή μας στο β’ μέρος».

Αναφορικά με τη συνέχεια και αν αναμένει ενίσχυση: «Το μόνο που μας απασχολεί, είναι το πως θα μοντάρουμε την ομάδα γιατί πολλοί ποδοσφαιριστές δεν έχουν τον βαθμό ετοιμότητας που θέλουμε. Νομίζω όμως ότι θα βρούμε τον δρόμο μας, περιμένουμε και άλλη ενίσχυση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ