Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ – Ντρισμπιώτη: «Έτρεξα για αυτούς που πιστεύουν στον εαυτό τους και δεν το βάζουν ποτέ κάτω»

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη στις δηλώσεις της μετά την απονομή αφιέρωσε τη νίκη της σε όλους όσοι στήθηκαν μπροστά από την τηλεόραση για να την παρακολουθήσουν, τονίζοντας ότι ήταν η δύναμή της για να τρέξει και να κερδίσει, ενώ πήρε και το «ΟΚ» από την προπονητή της, Ναπολέοντα Κεφαλόπουλο, για να το γιορτάσει με μία μπύρα.

Αναλυτικά όσα είπε η Ντρισμπιώτη:

«Δεν ξέρω τι να πω, ήξερα ότι είμαι πολύ καλά και ζήτησα από τον προπονητή μου να αγωνιστώ. Έκανα ατομικό ρεκόρ, όμως μπορούσα να κάνω και πανελλήνιο ρεκόρ, από το οποίο ήμουν μόλις 5” μακριά, όμως δεν το κατάλαβα, γιατί δεν κοίταξα ποτέ το ρολόι μου.

Οι άλλες κοπέλες ανέβαζαν ρυθμό και μετά έπεφταν, εγώ αντίθετα ήμουν σταθερή. Είχα υπομονή και τις περίμενα. Ήξερα ότι στο τέλος θα μου έρθουν. Έξι χιλιόμετρα πριν από το τέλος συνέβη ακριβώς αυτό και έκανα την επίθεσή μου.

Ήδη από τη δεύτερη μέρα ένιωθα πολύ καλύτερα, ένιωθα ότι είχα ανακτήσει το 70% των δυνάμεών μου και ότι μπορούσα να είμαι στην δεκάδα. Κοιτούσα συνεχώς γύρω μου. Όταν κατάλαβα ότι είμαι στις 7 πρώτες και έβλεπα πόσο έχουν κουραστεί, ενώ εγώ ήμουν ξεκούραστη, κατάλαβα ότι ήμουν έτοιμη και γι’ αυτό δεν άκουσα τον προπονητή μου και έφυγα νωρίτερα, γιατί ήθελα τη νίκη.

Αυτό που έχω να διαχειριστώ τώρα είναι πολύ δύσκολο. Πρέπει πρώτα να διαχειριστώ τα δικά μου συναισθήματα, του προπονητή μου και μετά της οικογένειάς μου. Ο κόσμος με έχει βάλει στην καρδιά του και τον ευχαριστώ. Έτρεξα για όλους αυτούς που πρέπει να πιστεύουν στον εαυτό τους και να μην το βάζουν ποτέ κάτω.

Χάρηκα πολύ με τον καιρό. Είναι για μένα ιδανικό να βρέχει, με ήλιο είναι πιο δύσκολα, θέλει καλύτερη διαχείριση και να ακούω τον κόουτς απόλυτα. Σήμερα δεν το έκανα, έφυγα πιο νωρίς.

Ήταν όλη η ομάδα εδώ, η στήριξή τους ήταν μεγάλη μου χαρά και την είχα ανάγκη. Τους άξιζε η νίκη και πιο πολύ στον προπονητή μου, από τον οποίο έχω ζητήσει μία μπύρα, η οποία δεν έχει έρθει ακόμα. Όχι τίποτα άλλο, για αποκατάσταση».

Τον λόγο κάπου εκεί πήρε ο Ναπολέων Κεφαλόπουλος, ο οποίος είπε:

«Την αφήνω να πιει τώρα τη μπύρα, όμως μου χρωστά μία σαμπάνια σε δύο χρόνια στο Παρίσι και θα τα καταφέρει, αρκεί να είναι και εκεί η Αντιγόνη που ξέρουμε.

Στην προπόνηση κάνουμε συνδυαστικά δύο δυνατές προπονήσεις. Μετά τον αγώνα φάνηκε ότι δεν τα είχε δώσει όλα. Στην προπόνηση χθες είδα την Ισπανίδα ότι δεν ήταν καλά και της είπα ότι είναι ένα φαβορί λιγότερο.

Πίστευα ότι όλα μπορούν να γίνουν, αλλά όχι το χρυσό. Φαίνεται πως η Αντιγόνη δεν το είχε αποκλείσει. Συνήθως τη συγκρατώ, όμως τώρα την άφησα, γιατί ήξερε τις δυνάμεις της.

Κέρδισε με την ψυχή της και όχι με το κορμί της. Συμβαίνει καμία φορά, αλλά σπάνια. Αλλά η Αντιγόνη είναι σπάνια».
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ