Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αντετοκούνμπο: «Είμαι γέρικη ψυχή, νιώθω βετεράνος εδώ και μία πενταετία»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι εδώ και μερικά χρόνια ένας βετεράνος του NBA. Ο όρος δεν πρέπει να λαμβάνεται ως υποτιμητικός. Μετά τη συμπλήρωση οκτώ ετών στη λίγκα κάθε παίκτης λογίζεται ως βετεράνος.

Ο… Giannis μάλλον αισθάνεται διαφορετικά, δηλώνοντας – σε συνέντευξή του στο NBC – «μία γέρικη ψυχή», μπαίνοντας στη 10η σεζόν της καριέρας του. Και είναι ακόμη 27 χρόνων.

«Είμαι γέρικη ψυχή πλέον. Στο μυαλό μου νιώθω πως είμαι βετεράνος εδώ και μία πενταετία. Αλλά όπως το κορμί μου έχω πολλή ενέργεια μέσα μου. Είμαι πεινασμένος και θέλω να πετύχω περισσότερα. Θέλω να βγαίνω εκεί έξω και να βοηθώ την ομάδα μου με κάθε τρόπο. Πολλοί γνωρίζουν πως είμαι νικητής. Λατρεύω να κερδίζω. Μου αρέσει να βγαίνω έξω και τα δίνω όλα στο παρκέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ