Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φιλικό σαν επίσημο για Ιωνικό και Ατρόμητο, με τέσσερα γκολ και δύο κόκκινες

Σαν επίσημο ήταν το παιχνίδι ανάμεσα σε Ιωνικό και Ατρόμητο στη Νίκαια, με τις δυο ομάδες να τα δίνουν όλα προκειμένου να μπορέσουν να φτάσουν στη νίκη αλλά τελικά έμειναν στο 2-2.

Σε ένα ματς με ένταση, πάθος, αποβολές και τέσσερα γκολ Ιωνικός και Ατρόμητος είχαν την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν από τις συνεχόμενες προπονήσεις και να δοκιμαστούν σε ένα φιλικό που μόνο τέτοιο δεν ήταν.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 7′ με προβολή του Ιωαννίδη σε στατική φάση όπου ο επιθετικός αφιέρωσε το γκολ του στη νεογέννητη κόρη του. Στο 26ο λεπτό υπήρξε ένταση, με τους Ρομαό και Χατζηισαΐα να αποβάλλονται για μεταξύ τους καβγά.

Οι Περιστεριώτες ήταν αυτοί που αντέδρασαν καλύτερα με τα νέα δεδομένα της αναμέτρησης, αφού αρχικά ο Κλωναρίδης ισοφάρισε στο 36′ και λίγο αργότερα (41′) πήραν το προβάδισμα με τον Σουάρεθ.

Ο Ιωνικός κατάφερε στην επανάληψη να φτάσει στην ισοφάριση χάρις σε ένα όμορφο γκολ με σουτ που σημείωσε ο «νέος» Μίλο, στο 73′ της αναμέτρησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ