Μετάβαση στο περιεχόμενο

Η πιθανή ενδεκάδα του Ολυμπιακού με Μακάμπι Χάιφα!

Ο Ολυμπιακός μεταβαίνει την Τρίτη στο Ισραήλ και υπάρχουν ήδη εκτιμήσεις για τους 11 του Πέδρο Μαρτίνς με τη Μακάμπι Χάιφα στον αγώνα της Τετάρτης για το Champions League.Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού – που είδε από κοντά τη Μακάμπι Χάιφα στον τελικό του Σούπερ Καπ του Ισραήλ – ετοιμάζει τα πλάνα του για τον πρώτο αγώνα. 

Σε σχέση τώρα με την 11άδα ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να δείχνει πως θα έχει σε πρώτο πλάνο το 4-3-3. Μία εκτίμηση για τους 11 των Πρωταθλητών Ελλάδας είναι με Βατσλίκ στο τέρμα, άμυνα με Βρσάλικο, Παπέ Σισέ, Σωκράτη Παπασταθόπουλο (υπάρχει και η επιλογή του Μανωλά) και Ρέαμπτσιουκ. Στο κέντρο εξάρι ο Εμβιλά και μπροστά του οι Μαντί Καμαρά & Αγκιμπού Καμαρά. Στην επίθεση η τριάδα να απαρτίζεται από τους Ζίνκερναγκελ, Μασούρα και Ελ Αραμπί.

Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν μεταξύ άλλων και οι Κανέ και Αμπουμπακάρ Καμαρά. Στο Ισραήλ ο Ολυμπιακός θα βρει θερμοκρασίες περίπου στους 28 βαθμούς Κελσίου με πάνω από 70% υγρασία την ημέρα του αγώνα. Επίσης το παιχνίδι είναι ήδη sold out.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ