Μετάβαση στο περιεχόμενο

Λαχτάρα με Ολιβέιρα στον ΠΑΟΚ

Άτυχος στάθηκε ο Νέλσον Ολιβέιρα στην απογευματινή προπόνηση του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία, καθώς κατά τη διάρκεια του προγράμματος ο Πορτογάλος επιθετικός τραυματίστηκε και αμέσως σήμανε συναγερμός στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο.

Σε μια μονομαχία για κεφαλιά, ο 30χρονος στράικερ ένιωσε ένα τράβηγμα στη μέση και έπεσε στο έδαφος, με τους ανθρώπους του Δικεφάλου του Βορρά να τρέχουν αμέσως από πάνω του. Ανάμεσά τους και ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος τρόμαξε όταν είδε τον παίκτη του να πέφτει στο έδαφος και να σφαδάζει από τον πόνο.

Μετά τη βοήθεια του «ασπρόμαυρου» ιατρικού τιμ, ο Νέλσον Ολιβέιρα σηκώθηκε και πέρασε εκτός, κυρίως για προληπτικούς λόγους, με την κατάσταση του Πορτογάλου φορ, πάντως, να μην εμπνέει ανησυχία, σύμφωνα με τους ανθρώπους του Δικεφάλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ